Școala de vară GPeC Online 2020

  • BUCURESTI - Online
  •    26 - 30 August 2020
Cursuri practice, socializare și team-building
  • Cunoașterea colegilor de curs într-o sesiune de Ice Breaking Online în seara zilei de 26 august
  • 6 ore de cursuri în fiecare zi x 4 zile = 24 de ore de conținut intensiv de E-Commerce și Digital Marketing - totul axat pe tips & tricks și exemple practice de la unii dintre cei mai buni experți din domeniu
  • Exerciții practice pe echipe pentru aplicarea cunoștințelor dobândite la cursuri
  • Serile sunt rezervate discuțiilor libere și studiilor de caz cu invitați speciali care împărtășesc experiențele lor la un pahar cu vin / bere / whiskey, dar și jocurilor de team-building exclusiv online 😉
  • Cadru informal, plin de dialoguri libere și informații practice, dar și multe zâmbete în mijlocul celei mai frumoase comunități din online.

Până pe 31 iulie, taxa de participare la Școala de Vară GPeC Online este de doar 299 EUR + TVA/persoană pentru 24 de ore de cursuri intensive menite să ajute orice magazin online să crească from Zero to Hero! Începând cu 1 august, taxa crește la 349 EUR, așadar grăbiți-vă pentru a beneficia de discount-ul de 50 EUR!

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward