Școala de vară GPeC Online 2020

  • BUCURESTI - Online
  •    26 - 30 August 2020
Cursuri practice, socializare și team-building
  • Cunoașterea colegilor de curs într-o sesiune de Ice Breaking Online în seara zilei de 26 august
  • 6 ore de cursuri în fiecare zi x 4 zile = 24 de ore de conținut intensiv de E-Commerce și Digital Marketing - totul axat pe tips & tricks și exemple practice de la unii dintre cei mai buni experți din domeniu
  • Exerciții practice pe echipe pentru aplicarea cunoștințelor dobândite la cursuri
  • Serile sunt rezervate discuțiilor libere și studiilor de caz cu invitați speciali care împărtășesc experiențele lor la un pahar cu vin / bere / whiskey, dar și jocurilor de team-building exclusiv online 😉
  • Cadru informal, plin de dialoguri libere și informații practice, dar și multe zâmbete în mijlocul celei mai frumoase comunități din online.

Până pe 31 iulie, taxa de participare la Școala de Vară GPeC Online este de doar 299 EUR + TVA/persoană pentru 24 de ore de cursuri intensive menite să ajute orice magazin online să crească from Zero to Hero! Începând cu 1 august, taxa crește la 349 EUR, așadar grăbiți-vă pentru a beneficia de discount-ul de 50 EUR!

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward