Școala de vară GPeC Online 2020

  • BUCURESTI - Online
  •    26 - 30 August 2020
Cursuri practice, socializare și team-building
  • Cunoașterea colegilor de curs într-o sesiune de Ice Breaking Online în seara zilei de 26 august
  • 6 ore de cursuri în fiecare zi x 4 zile = 24 de ore de conținut intensiv de E-Commerce și Digital Marketing - totul axat pe tips & tricks și exemple practice de la unii dintre cei mai buni experți din domeniu
  • Exerciții practice pe echipe pentru aplicarea cunoștințelor dobândite la cursuri
  • Serile sunt rezervate discuțiilor libere și studiilor de caz cu invitați speciali care împărtășesc experiențele lor la un pahar cu vin / bere / whiskey, dar și jocurilor de team-building exclusiv online 😉
  • Cadru informal, plin de dialoguri libere și informații practice, dar și multe zâmbete în mijlocul celei mai frumoase comunități din online.

Până pe 31 iulie, taxa de participare la Școala de Vară GPeC Online este de doar 299 EUR + TVA/persoană pentru 24 de ore de cursuri intensive menite să ajute orice magazin online să crească from Zero to Hero! Începând cu 1 august, taxa crește la 349 EUR, așadar grăbiți-vă pentru a beneficia de discount-ul de 50 EUR!

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward