Seara pasionaților de Agile&Coffee

  • BUCURESTI - EveryMatrix
  •    17 Iunie 2015

În data de 17 iunie se va organiza o altă întâlnire a pasionaților de practici și metode organizaționale precum  Agile, Lean, Scrum, Kanban, XP sau altele utilizate în domenuiul dezvoltării unui produs.

 

În data de 17 iunie se va organiza o altă întâlnire informală a pasionaților de practici și metode organizaționale precum  Agile, Lean, Scrum, Kanban, XP sau altele utilizate în domenuiul dezvoltării unui produs. Dacă te implici activ în departamente care construiesc și dezvoltă pe piață produse, dacă ai întrebări sau dacă vrei să prezinți un studiu de caz, ești așteptat cu mare drag.

Întâlnirea va avea loc la EveryMatrix, strada Lipscani, numărul 102, etajul 5, începând cu ora 17.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward