Seara YP: Trenduri 2016

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    16 Ianuarie 2016

Joi, 14 ianuarie 2016, incepand cu ora 19:00, va avea loc seara IAA YP, dedicata trendurilor in marketing si comunicare.

Joi, 14 ianuarie 2016, incepand cu ora 19:00, va avea loc seara IAA YP, dedicata trendurilor in marketing si comunicare.

Întâlnirea îi are ca invitaţi pe Maria Predoiu - Procter & Gamble South East Europe, Daniel Enescu - Daedalus Millward Brown, Elisabeta Moraru - Google Romania, Bogdana Butnar - Poke London şi Vlad Andriescu - start-up.ro. 

„Care sunt tendințele către care trebuie să ne îndreptăm atenția și care sunt direcțiile relevante pe termen lung?” Aceasta este întrebarea principală pe care o vom adresa în cadrul acestei Seri YP. Spre deosebire de multitudinea de articole care există online despre trenduri, evenimentul răspunde prin filtrul unor profesioniști care sunt conectați la ce e nou pe zonele de: strategie de comunicare, advertising, obiceiuri ale consumatorilor și inovații tehnologice.

Pentru confirmarea prezenței vă rugăm să folosiți formularul de înregistrare de pe http://bit.ly/yptrends16. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Yes We Dare #2

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward