SEETEST 2018

  •    27 - 28 Septembrie 2018

South East European Software Testing COnference SEETEST 2018 va avea loc în Belgrad (Serbia), în perioada 27-28 septembrie 2018.

Ca în fiecare an, SEETB și Quality House, organizatorii evenimentului, vă invită alături de specialiști în domeniu să descoperiți trenduri și cele mai noi informații despre testare. Pentru că vorbim despre un proces de învățare continuu.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a-l asculta pe Erik van Veenendaal și pe Paul Gerrard, speaker cu experiență în managementul testării digitale și prezențe care emană positivism și inspirație pentru cei prezenți. Evenimentul va oferi acces la tutoriale și la studii de caz, precum cel al lui Mette Bruhn Pedersen, care va vorbi despre Modificări ce pot apărea în scalarea prin metodologia Agile, Olivier Denoo care va explica ce își doresc utilizatorii, Vipul Kocher, speaker-ul care va aborda implementarea tehnologiilor de inteligență artificială în testare, Yaron Tsubery, care va coordona audiența prin tot ceea ce înseamnă principiile de bază ale performanței în testare.

De asemenea, organizatorii pun extrem de mult accent pe tot ceea ce înseamnă interacțiunea dintre participanți, precum și pe competiția de idei anunțat deja în cadrul SEETEST 2018. Pentru cei interesați, SEETEST 2018 oferă un discount de 20% la achiziționarea biletelor în perioada de early bird. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward