SEETEST 2018

South East European Software Testing COnference SEETEST 2018 va avea loc în Belgrad (Serbia), în perioada 27-28 septembrie 2018.

Ca în fiecare an, SEETB și Quality House, organizatorii evenimentului, vă invită alături de specialiști în domeniu să descoperiți trenduri și cele mai noi informații despre testare. Pentru că vorbim despre un proces de învățare continuu.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a-l asculta pe Erik van Veenendaal și pe Paul Gerrard, speaker cu experiență în managementul testării digitale și prezențe care emană positivism și inspirație pentru cei prezenți. Evenimentul va oferi acces la tutoriale și la studii de caz, precum cel al lui Mette Bruhn Pedersen, care va vorbi despre Modificări ce pot apărea în scalarea prin metodologia Agile, Olivier Denoo care va explica ce își doresc utilizatorii, Vipul Kocher, speaker-ul care va aborda implementarea tehnologiilor de inteligență artificială în testare, Yaron Tsubery, care va coordona audiența prin tot ceea ce înseamnă principiile de bază ale performanței în testare.

De asemenea, organizatorii pun extrem de mult accent pe tot ceea ce înseamnă interacțiunea dintre participanți, precum și pe competiția de idei anunțat deja în cadrul SEETEST 2018. Pentru cei interesați, SEETEST 2018 oferă un discount de 20% la achiziționarea biletelor în perioada de early bird. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot