Seminar General Data Protection Regulation (GDPR)

  • BUCURESTI - Intercontinental
  •    01 Februarie 2018

Seminarul General Data Protection Regulation organizat de APDETIC cu sprijinul ECOTIC va avea loc in data de 1 februarie 2018

Seminarul General Data Protection Regulation organizat de APDETIC cu sprijinul ECOTIC va avea loc in data de 1 februarie 2018

Ce trebuie sa stim despre GDPR:

Ce – orice date care pot identifica, direct sau indirect, o persoana (ex. nume, imagine, adresa, email, postari pe social media, adresa IP etc.)
Cine – oricine prelucreaza date privind persoanele care au domiciliul sau resedinta in UE
Cand – obligatoriu din mai 2018
De ce – incalcarea poate duce la sanctiuni de pana la 2% din cifra de afaceri mondiala sau 10 mil. EURO la prima incalcare (dublu in caz de incalcari subsecvente)

Pentru inscrieri: 
https://goo.gl/qA7yNQ

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward