Sibiu IT MeetUP

  • SIBIU - Hotel Golden Tulip Sibiu
  •    17 Septembrie 2015

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. 

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. Invitatul special va fi dl. Sorin Coțofană, profesor asociat în cadrul Universitatii Tehnice Delft din Olanda. El va vorbi despre un subiect de actualitate, orașe inteligente. Intrarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de mail [email protected] și a confirmării din partea organizatorilor.

Evenimentul va contine două părți.

Prima parte va cuprinde: o prezentare despre tehnologii IT actuale aplicate în proiecte de succes, susținută de Lucian Brâncovean, inginer software senior la GeminiSolutions, prezentarea smart cities a domnului profesor Sorin Coțofană precum si o scurtă trecere în revistă a unor proiecte culturale. La finalul acestei părți Costin Giurgea și Tudor Bratu vor împărtăși pasionaților de automobile ultimele noutăți din domeniu.

În partea a doua a evenimentului ni se vor alătura Ovidiu Mățan, redactor șef al Today Software Magazine, o revistă tehnică cu apariție lunară; Mihai Panțîru, programator senior iOS ce va prezenta o introducere în „iOS Development - from Objective-C to Swift”; iar Alexandru Preda, designer senior va discuta despre modurile în care UI se îmbină UX.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward