Sibiu IT MeetUP

  • SIBIU - Hotel Golden Tulip Sibiu
  •    17 Septembrie 2015

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. 

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. Invitatul special va fi dl. Sorin Coțofană, profesor asociat în cadrul Universitatii Tehnice Delft din Olanda. El va vorbi despre un subiect de actualitate, orașe inteligente. Intrarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de mail [email protected] și a confirmării din partea organizatorilor.

Evenimentul va contine două părți.

Prima parte va cuprinde: o prezentare despre tehnologii IT actuale aplicate în proiecte de succes, susținută de Lucian Brâncovean, inginer software senior la GeminiSolutions, prezentarea smart cities a domnului profesor Sorin Coțofană precum si o scurtă trecere în revistă a unor proiecte culturale. La finalul acestei părți Costin Giurgea și Tudor Bratu vor împărtăși pasionaților de automobile ultimele noutăți din domeniu.

În partea a doua a evenimentului ni se vor alătura Ovidiu Mățan, redactor șef al Today Software Magazine, o revistă tehnică cu apariție lunară; Mihai Panțîru, programator senior iOS ce va prezenta o introducere în „iOS Development - from Objective-C to Swift”; iar Alexandru Preda, designer senior va discuta despre modurile în care UI se îmbină UX.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward