Sibiu IT MeetUP

  • SIBIU - Hotel Golden Tulip Sibiu
  •    17 Septembrie 2015

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. 

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. Invitatul special va fi dl. Sorin Coțofană, profesor asociat în cadrul Universitatii Tehnice Delft din Olanda. El va vorbi despre un subiect de actualitate, orașe inteligente. Intrarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de mail [email protected] și a confirmării din partea organizatorilor.

Evenimentul va contine două părți.

Prima parte va cuprinde: o prezentare despre tehnologii IT actuale aplicate în proiecte de succes, susținută de Lucian Brâncovean, inginer software senior la GeminiSolutions, prezentarea smart cities a domnului profesor Sorin Coțofană precum si o scurtă trecere în revistă a unor proiecte culturale. La finalul acestei părți Costin Giurgea și Tudor Bratu vor împărtăși pasionaților de automobile ultimele noutăți din domeniu.

În partea a doua a evenimentului ni se vor alătura Ovidiu Mățan, redactor șef al Today Software Magazine, o revistă tehnică cu apariție lunară; Mihai Panțîru, programator senior iOS ce va prezenta o introducere în „iOS Development - from Objective-C to Swift”; iar Alexandru Preda, designer senior va discuta despre modurile în care UI se îmbină UX.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

StepFWD 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Citește tot arrow_forward

Hackathonul internațional Space App

La ediția din acest an, organizată online, sunt invitați pasionații de tehnologie, programatorii, creativii, persoanele cu spirit antreprenorial și toți cei care, prin soluțiile ingenioase propuse, pot contribui la noi descoperiri științifice care să ajute la îmbunătățirea vieții pe Pământ.  

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward