SISCALE Meet-up

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.
  •    15 Noiembrie 2018

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

Inteligență artificială, search, automatizare…viitorul este aici! 83% dintre liderii de afaceri și IT cred că inteligența artificială ajută organizațiile să fie mai eficiente, să reducă erorile umane și să-și analizeze mai bine datele, cu impact direct în succesul de afaceri.

Ce înseamnă mai concret aceste lucruri pentru viitoarea ta carieră și cum putem utiliza concret inteligența artificială în operațiunile IT? Vino pe 15 noiembrie la Inteligența artificială în IT – un MeetUp organizat de Siscale, partener certificat Elastic. Vei întâlni o comunitate de oameni pasionați de algoritmi și big data, care aplică aceste noi tendințe tehnologice în operațiunile IT. Te vom provoca la o discuție despre cazuri și elemente tehnice concrete, vei întâlni primii ingineri certificați Elastic din România și vei afla despre un program de internship care poate face o diferență în cariera ta.

Locație: Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.

Locurile sunt limitate, așadar te rugăm să te înregistrezi până pe 2 noiembrie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward