SISCALE Meet-up

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.
  •    15 Noiembrie 2018

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

Inteligență artificială, search, automatizare…viitorul este aici! 83% dintre liderii de afaceri și IT cred că inteligența artificială ajută organizațiile să fie mai eficiente, să reducă erorile umane și să-și analizeze mai bine datele, cu impact direct în succesul de afaceri.

Ce înseamnă mai concret aceste lucruri pentru viitoarea ta carieră și cum putem utiliza concret inteligența artificială în operațiunile IT? Vino pe 15 noiembrie la Inteligența artificială în IT – un MeetUp organizat de Siscale, partener certificat Elastic. Vei întâlni o comunitate de oameni pasionați de algoritmi și big data, care aplică aceste noi tendințe tehnologice în operațiunile IT. Te vom provoca la o discuție despre cazuri și elemente tehnice concrete, vei întâlni primii ingineri certificați Elastic din România și vei afla despre un program de internship care poate face o diferență în cariera ta.

Locație: Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.

Locurile sunt limitate, așadar te rugăm să te înregistrezi până pe 2 noiembrie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward