Smart Cities need Upgraded Humans

  • BUCURESTI - Research Center Campus
  •    10 Mai 2019

Universitatea Politehnica din București, prin UPB Alumni Community, în colaborare cu Computational Biology of Aging Group (Institutul de Biochimie al Academiei Române), vă invită vineri, 10 Mai, începând cu ora 18:30, în CAMPUS Research Center, Sala de conferințe 1, la prelegerea "Smart Cities need Upgraded Humans", susținută de Prof. Stefan Lorenz Sorgner de la Universitatea John Cabot din Roma.

Stefan Lorenz Sorgner este profesor de filosofie la Universitatea John Cabot din Roma și este coordonator și cofondator al rețelei Beyond Humanism Network, membru al Institutului pentru Etică și Tehnologii Emergente (IEET), cercetător la Institutul Ewha pentru Științe Umaniste la Universitatea Ewha Womans din Seoul și membru la Centrul de Etică al Universității Friedrich-Schiller din Jena. Este autorul și editorul a mai mult de 10 cărți, de ex. Metaphysics without Truth (Marquette University Press 2007), Menschenwürde nach Nietzsche (WBG 2010), Transhumanismus (Herder 2016), Schöner neuer Mensch (Nicolai, 2018), Übermensch (Schwabe 2019). În plus, este editorul șef și editor fondator al " Journal of Posthuman Studies " (Penn State University Press) din 2017. A susținut prelegeri în aproape întreaga lume (TEDx, World Humanities Forum, Global Solutions Taipei Workshop) și este contactat regulat de către jurnaliști naționali și internaționali și reprezentanți mass-media (de exemplu, Die Zeit).
https://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_Lorenz_Sorgner
http://www.sorgner.de

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward