SMART CITY 2017-2020 Nevoi-Soluții-Metode

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    30 - 31 Mai 2017

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. 

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. Reprezentații Alba Iulia vin la București și doresc să împărtășească din experiența proprie, să schimbe opinii cu alte municipalități și să întărească legătura cu partenerii. Vor fi expuse proiectele realizate pe drumul început, se vor prezenta noi soluții testate și se vor căuta modele de business pentru viitor.

Dezbaterea va conecta autoritățile publice locale și centrale cu specialiști, furnizori de soluții și consultanți pentru dezvoltare urbanistică de tipul Smart City, prin intermediul unor Paneluri dedicate:

  • Panel dedicat Primăriilor (8-10 municipalități), moderat de domnul Nicolaie Moldovan, City Manager Alba Iulia, va constitui o platformă de discuții despre nevoile orașelor și despre soluțiile personalizate pe care le pot adopta, despre înțelegerea obiectivelor orașelor și a barierele administrative ale acestora.
  • Paneluri dedicate prezentărilor de soluții Smart City implementate, în curs de implementare sau care pot fi oferite în viitorul apropiat, precum și care sunt costurile acestora.
  • Panel în care se va discuta despre soluții de finanțare și achiziții publice, cum se întocmesc caietele de sarcini, specificațiile tehnice în cazul serviciilor și produselor pentru Smart City.

Evenimentul se va încheia a doua zi cu întâlniri bilaterale în cadru informal, la Mic Dejun de Afaceri - Clubul Administrației, la Maison 13, Str. Dumbrava Roșie, nr.2, sector 1, București. La Dezbatere așteptăm peste 20 de Primarii participante, 8-10 Primării în panelul de discuții și aproximativ 150 de participanți în auditorium.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward