Smart City & Agenda Urbana a Uniunii Europene

  • ORADEA - Primăria Oradea
  •    28 Martie 2019


Evenimentul SMART CITY & AGENDA URBANĂ A UNIUNII EUROPENE va fi organizat în perioada 28 - 30 martie 2019, la Oradea de către Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi Martens Centre for European Studies – fundația oficială a Partidului Popular European și Fundația Hanns Seidel, cu sprijinul Primăriei Oradea.

Evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration, #smartcity, #smarteducation.

Vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni. De asemenea, vom dezbate oportunitățile oferite de Agenda Urbană a Uniunii Europene.

În marja evenimentului, vom organiza: - un circuit în teren care va include vizitarea unei unități de învățământ profesional, întâlnire cu reprezentanți ai companiilor din parcul industrial și vizionarea unor soluții de #smartcity implementate – vom reveni cu detalii. - prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru inițiative comerciale sau sociale. - prezentarea soluțiilor oferite de companii, - exemple de bune practici ale autorităților locale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne transmiteti un mail la adresa de email [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward