Smart City & Agenda Urbana a Uniunii Europene

  • ORADEA - Primăria Oradea
  •    28 Martie 2019


Evenimentul SMART CITY & AGENDA URBANĂ A UNIUNII EUROPENE va fi organizat în perioada 28 - 30 martie 2019, la Oradea de către Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi Martens Centre for European Studies – fundația oficială a Partidului Popular European și Fundația Hanns Seidel, cu sprijinul Primăriei Oradea.

Evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration, #smartcity, #smarteducation.

Vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni. De asemenea, vom dezbate oportunitățile oferite de Agenda Urbană a Uniunii Europene.

În marja evenimentului, vom organiza: - un circuit în teren care va include vizitarea unei unități de învățământ profesional, întâlnire cu reprezentanți ai companiilor din parcul industrial și vizionarea unor soluții de #smartcity implementate – vom reveni cu detalii. - prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru inițiative comerciale sau sociale. - prezentarea soluțiilor oferite de companii, - exemple de bune practici ale autorităților locale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne transmiteti un mail la adresa de email [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward