Smart Girls! Conference 2017

  • BUCURESTI - Instituto Cervantes de Bucarest
  •    27 Aprilie 2017

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

Ca și anul trecut, și la această ediție, vom afla direct de la angajații și experții IBM despre ce înseamnă pentru o reprezentantă a genului feminin să lucreze într-un domeniu extrem de inovativ alături de un lider al industriei IT.
Vom discuta împreună cu invitații despre posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă o companie de renume internațional precum IBM.

Când: 27 aprilie 2017
Deadline aplicații: 20 aprilie 2017
Unde: Institutul Cervantes, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 38, București.
Agenda: TBA

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Grăbește-te să îți rezervi locul aplicând înainte de 20 Aprilie: http://bit.ly/SmartGirls-SM

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward