Smart Girls! Conference 2017

  • BUCURESTI - Instituto Cervantes de Bucarest
  •    27 Aprilie 2017

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

Ca și anul trecut, și la această ediție, vom afla direct de la angajații și experții IBM despre ce înseamnă pentru o reprezentantă a genului feminin să lucreze într-un domeniu extrem de inovativ alături de un lider al industriei IT.
Vom discuta împreună cu invitații despre posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă o companie de renume internațional precum IBM.

Când: 27 aprilie 2017
Deadline aplicații: 20 aprilie 2017
Unde: Institutul Cervantes, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 38, București.
Agenda: TBA

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Grăbește-te să îți rezervi locul aplicând înainte de 20 Aprilie: http://bit.ly/SmartGirls-SM

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward