SmartHack

  • BUCURESTI - ImpactHub
  •    21 - 22 Octombrie 2017

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar 

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar Microsoft Romania vă așteaptă cu o temă interesantă ce va fi anunțată în ziua concursului. 
Premiul cel mare este în valoare de 1000 de euro, iar locul doi 500 de euro!

Deci vino împreuna cu încă 2-3 prieteni și arată-ne că sunteți cea mai bună echipă! De mâncare și confortul vostru ne ocupăm noi, iar pe 20 octombrie v-am pregătit și un training de Presentation Skills.

Pentru cei care învață la facultăți din afara Bucureștiului, cazarea este asigurată, iar pe toată perioada concursului voluntarii noștri vă vor ajuta prin oraș și vă vor conduce la locațiile cheie.

Înscrierile au loc până pe data de 13 octombrie, iar pe 15 octombrie vom anunța echipele participante. Pentru mai multe detalii sau întrebări nu ezitați să ne scrieți pe SmartHackAsociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI sau să ne trimiteți un mail pe [email protected]

Link pentru înscrieri: http://smarthack.as-mi.ro/

SMARTHACK powered by AZURE
Creează pentru cloud: https://goo.gl/kEkvPo

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward