SmartHack

  • BUCURESTI - ImpactHub
  •    21 - 22 Octombrie 2017

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar 

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar Microsoft Romania vă așteaptă cu o temă interesantă ce va fi anunțată în ziua concursului. 
Premiul cel mare este în valoare de 1000 de euro, iar locul doi 500 de euro!

Deci vino împreuna cu încă 2-3 prieteni și arată-ne că sunteți cea mai bună echipă! De mâncare și confortul vostru ne ocupăm noi, iar pe 20 octombrie v-am pregătit și un training de Presentation Skills.

Pentru cei care învață la facultăți din afara Bucureștiului, cazarea este asigurată, iar pe toată perioada concursului voluntarii noștri vă vor ajuta prin oraș și vă vor conduce la locațiile cheie.

Înscrierile au loc până pe data de 13 octombrie, iar pe 15 octombrie vom anunța echipele participante. Pentru mai multe detalii sau întrebări nu ezitați să ne scrieți pe SmartHackAsociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI sau să ne trimiteți un mail pe [email protected]

Link pentru înscrieri: http://smarthack.as-mi.ro/

SMARTHACK powered by AZURE
Creează pentru cloud: https://goo.gl/kEkvPo

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward