SmartWeb Conference 2014

  • BUCURESTI - Radisson Blue Hotel, Bucuresti
  •    22 - 23 Septembrie 2014

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

In ultimii ani numarul specialistilor web si front-end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:  Harry Roberts,consultant, designer, developer; Ana Tudor, una dintre cele mai bune experte in CSS; Remy Sharp, fondatorul conferintei  londoneze de JavaScript Full Frontal; Bruce Lawson, Evanghelist la Opera; Vitaly Friedman, Co-fondator Smashing Magazine; Jeremy Keith, specialist in dezvoltarea platformelor web; Zoe Gillenwater, web designer;  Kaelig, Front-End Developer, The Guardian si Marko Dugonjić, Editor, Smashing Magazine.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts, Consultant Arhitectura Front-end,  si Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine. Cele doua cursuri practice vor aborda Arhitectura CSS pentru proiecte mari si tehnicile avansate pentru Responsive Web Design.

Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward