Software Architecture Day Timisoara 2015

Software Architecture Day este un eveniment dedicat industriei de IT și  software, defășurându-se anual în mai multe locații, printre care și Cluj-Napoca, Timișoara, București, Iași.

  • Timisoara, Timis - Hotel Timisoara
  •    24 Februarie 2015

Începutul de an aduce o nouă ediție Software Architecture Day la Timișoara, pe 24 februarie, unde participanții vor avea ocazia să afle noutăți din domeniul arhitecturii software de la Neal Ford, unul dintre cei mai apreciați specialiști software la nivel internațional.

Cu mai mult de 2000 de prezentări, workshop-uri și traininguri susținute până în prezent, Neal Ford vine pentru prima dată în România, în calitate de speaker la Software Architecture Day Timisoara. Aici acesta va susține pentru specialiștii software, team leaderii, techinal project managerii, dezvoltatorii și pasionatii de software prezenți în sală, workshop-ul intensiv “Continuous Delivery for Architects”.

Livrarea de software către utilizatori este adesea un proces dureros, riscant, care consumă resurse importante de timp. Workshop-ul “Continuous Delivery for Architects” stabilește principiile și practicile tehnice care permit livrarea rapida și de înalta calitate către utilizatori. Prin automatizarea procesului de construcție, implementare, testare și îmbunătățirea colaborarii dintre dezvoltatori, testeri și operațiuni, echipele de livrare pot obține schimbări demarate în doar câteva ore sau chiar minute, indiferent de mărimea proiectului sau de complexitatea bazei sale de date.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot