SOLUTII GIS PENTRU RETELELE OPERATORILOR DE TELECOM SI RAPORTAREA REGISTRELOR DE INFRASTRUCTURA

  • BUCURESTI - Hotel Grand Phoenicia
  •    29 Aprilie 2015

AFOR - Asociatia de Fibra Optica din Romania - pune la dispozitia operatorilor de telecom o prezentare cu demonstratii practice a mai multor solutii GIS semnificative existente in piata, nu doar ca si cheltuiala, ci ca pe un instrument generator de venituri suplimentare.

AFOR - Asociatia de Fibra Optica din Romania - pune la dispozitia operatorilor de telecom o prezentare cu demonstratii practice a mai multor solutii GIS semnificative existente in piata, nu doar ca si cheltuiala, ci ca pe un instrument generator de venituri suplimentare. Se poate raporta Registrul de Infrastructura catre ANCOM incepand cu 1.01.2016 conform Legii 154/2012 si Deciziei nr. 1644/2014. Conditiile in care acest raspuns este pozitiv il puteti afla participand la acest eveniment Conferinta - Workshop organizat de AFOR

MIERCURI 29 APRILIE 2015

Program 
09-13: Prezentari/Demonstratii practice / 13-15: Pranz si networking

Locatie: Hotel Grand Phoenicia

Introduceți evenimentul în

GLOBEMA

GLOBEMA

Globema a dezvoltat o serie de produse specifice fiecarui domeniu, bazate pe platforma GE Smallworld, ca sisteme de management al resurselor spatiale pentru companiile care administreaza diferite tipuri de retele. Produsele noastre ofera functionalitati pentru inventarierea retelei, planificarea si proiectarea de extensii ale retelei, suport o...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Leading SAFe® (SA Certification)

In cadrul acestui curs de doua zile, participantii descopera cum sa coordoneze o organizatie Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework si principiile sale derivate din Lean, systems thinking, Agile development, product development flow si DevOps. 

Citește tot arrow_forward

Introducere in Automatizarea Testarii

In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.

Citește tot arrow_forward

Java Performance And Tuning

Java Performance and Tuning este un curs intensiv adresat programatorilor cu experienta care vor sa descopere cum sa tuneze aplicatiile Java – alegand intre o alocare corecta a memoriei, cel mai eficient algoritm de Garbage Collector sau cea mai potrivita metoda de a folosi JDK API-ul.

Citește tot arrow_forward