Solutiile xRM asigura o dezvoltare rapida companiilor Mici si Mijlocii

  • RÂMNICU VÂLCEA - TBD
  •    02 Octombrie 2014

Solutii xRM nu-s doar pentru companiile mari. Haideti sa vedem cum poate o solutie xRM sa ajute la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Solutii xRM nu-s doar pentru companiile mari. Haideti sa vedem cum poate o solutie xRM sa ajute la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

CAS genesiWorld este cea mai titrata solutie germana xRM dedicata companiilor mici si mijlocii.

Cu peste 25 de ani experienta in dezvoltarea solutiei de profil si prezenta in peste 25 de tari, CAS Software AG demonstreaza puterea solutiei sale.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe www.crm4you.ro

Introduceți evenimentul în

CRM4YOU

CRM4YOU

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul consultantei pentru solutii integrate hardware si software, membrii echipei noastre sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii care sa satisfaca pe deplin nevoile companiei dumneavoastra. În plus, experienta de aproape 5 ani cu produsele CAS Software AG ne-a convins sa devenim Parteneri CAS si sa venim în ajutorul dumneavoastra pentru a va sustine procesele de business din companie.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward