Solutiile xRM asigura o dezvoltare rapida companiilor Mici si Mijlocii

  • RÂMNICU VÂLCEA - TBD
  •    02 Octombrie 2014

Solutii xRM nu-s doar pentru companiile mari. Haideti sa vedem cum poate o solutie xRM sa ajute la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Solutii xRM nu-s doar pentru companiile mari. Haideti sa vedem cum poate o solutie xRM sa ajute la dezvoltarea companiei dumneavoastra.

CAS genesiWorld este cea mai titrata solutie germana xRM dedicata companiilor mici si mijlocii.

Cu peste 25 de ani experienta in dezvoltarea solutiei de profil si prezenta in peste 25 de tari, CAS Software AG demonstreaza puterea solutiei sale.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe www.crm4you.ro

Introduceți evenimentul în

CRM4YOU

CRM4YOU

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul consultantei pentru solutii integrate hardware si software, membrii echipei noastre sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii care sa satisfaca pe deplin nevoile companiei dumneavoastra. În plus, experienta de aproape 5 ani cu produsele CAS Software AG ne-a convins sa devenim Parteneri CAS si sa venim în ajutorul dumneavoastra pentru a va sustine procesele de business din companie.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Yes We Dare #2

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Open Day LIVE

Wantsome, Academia Prietenoasă de IT din Iași, își deschide porțile și sălile de clasă în mediul virtual pentru a doua ediție a evenimentului Open Day de anul acesta. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 10:00. Acesta se adresează persoanelor interesate de reconversia profesională în domeniul IT, consolidarea cunoștințelor cu experie...

Citește tot arrow_forward