Space Apps Challenge Bucharest Hackathon

  • BUCURESTI - NTT Data Bucharest Office, 6-6A Vitan
  •    29 - 30 Aprilie 2017

NASA isi expandeaza in continuu orizontul cunoasterii pentru a afla cat mai multe informatii atat despre planetele din Sistemul Solar cat si pentru a descoperi altele noi. Dar nicio planeta nu este mai bine studiata decat cea pe care traim. Oportunitatile pe care OBSERVAREA spatiului ni le ofera dincolo de EXPLORAREA acestuia, devin reale cu ocazia 

NASA isi expandeaza in continuu orizontul cunoasterii pentru a afla cat mai multe informatii atat despre planetele din Sistemul Solar cat si pentru a descoperi altele noi. Dar nicio planeta nu este mai bine studiata decat cea pe care traim. Oportunitatile pe care OBSERVAREA spatiului ni le ofera dincolo de EXPLORAREA acestuia, devin reale cu ocazia NASA Space APP Challenge in Bucuresti, pentru care va invitam sa salvati datele 29 -30 Aprilie. 

NASA Space Apps Challenge este incubatorul de inovatie al agentiei aerospatiale americane. În fiecare an, cu începere din 2012, se organizează această competiție cu o durată de 48 de ore, simultan, în multiple locații din lume. Hackathon-ul este deschis și categoriilor non-tradiționale de participanți (pe lângă ingineri și programatori sunt invitați să-și aducă aportul designeri, artiști, astronomi, antreprenori etc.) NASA pune la dispoziția participanților date open-source colectate în timpul misiunilor sale și formulează niște probleme pe care participanții sunt invitați să le soluționeze prin colaborare. Categoriile din care fac parte challenge-urile anul acesta sunt cinci: The Earth and UsPlanetary BluesWarning! Danger Ahead!Our Ecological Neighborhood și Ideate and Create!. Mai multe detalii despre ele aici.

Anul acesta concursul va avea loc pe 29 și 30 aprilie. Ediția anterioară a fost cea mai mare de până acum, desfășurându-se în paralel în 161 de orașe și cumulând un număr de 15.000 de participanți în întreaga lume, cifre pe care sperăm să le depășim în 2017.

Space Apps Challenge se află la a doua ediție în Cluj dar la prima în București și Timișoara. ​

Inregistrarea este gratuita.​

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward