Space Apps Challenge Bucharest Hackathon

  • BUCURESTI - NTT Data Bucharest Office, 6-6A Vitan
  •    29 - 30 Aprilie 2017

NASA isi expandeaza in continuu orizontul cunoasterii pentru a afla cat mai multe informatii atat despre planetele din Sistemul Solar cat si pentru a descoperi altele noi. Dar nicio planeta nu este mai bine studiata decat cea pe care traim. Oportunitatile pe care OBSERVAREA spatiului ni le ofera dincolo de EXPLORAREA acestuia, devin reale cu ocazia 

NASA isi expandeaza in continuu orizontul cunoasterii pentru a afla cat mai multe informatii atat despre planetele din Sistemul Solar cat si pentru a descoperi altele noi. Dar nicio planeta nu este mai bine studiata decat cea pe care traim. Oportunitatile pe care OBSERVAREA spatiului ni le ofera dincolo de EXPLORAREA acestuia, devin reale cu ocazia NASA Space APP Challenge in Bucuresti, pentru care va invitam sa salvati datele 29 -30 Aprilie. 

NASA Space Apps Challenge este incubatorul de inovatie al agentiei aerospatiale americane. În fiecare an, cu începere din 2012, se organizează această competiție cu o durată de 48 de ore, simultan, în multiple locații din lume. Hackathon-ul este deschis și categoriilor non-tradiționale de participanți (pe lângă ingineri și programatori sunt invitați să-și aducă aportul designeri, artiști, astronomi, antreprenori etc.) NASA pune la dispoziția participanților date open-source colectate în timpul misiunilor sale și formulează niște probleme pe care participanții sunt invitați să le soluționeze prin colaborare. Categoriile din care fac parte challenge-urile anul acesta sunt cinci: The Earth and UsPlanetary BluesWarning! Danger Ahead!Our Ecological Neighborhood și Ideate and Create!. Mai multe detalii despre ele aici.

Anul acesta concursul va avea loc pe 29 și 30 aprilie. Ediția anterioară a fost cea mai mare de până acum, desfășurându-se în paralel în 161 de orașe și cumulând un număr de 15.000 de participanți în întreaga lume, cifre pe care sperăm să le depășim în 2017.

Space Apps Challenge se află la a doua ediție în Cluj dar la prima în București și Timișoara. ​

Inregistrarea este gratuita.​

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward