Spring up your app @Orange Services

  • BUCURESTI - Green court Bucharest
  •    15 Noiembrie 2019

Orange Services are plăcerea să anunțe prima ediție a celui mai nou eveniment dedicat vouă, studenților din cadrul facultăților cu profil de IT, dar și pasionaților de tehnologie, Spring up your app @Orange Services.

Alătură-te trainerilor noștri într-o provocare care se va întinde pe două zile și află cum se construiește o aplicație de la zero și cum se aleg tehnologiile potrivite încât să-ți ușurezi munca și să obții performanța dorită.

De ce?
Vei învăța bazele unor tehnologii folosite în industrie, precum Spring, Docker, MongoDB, JPA, etc.

Vei îmbina teoria cu practica, acoperind atât aspecte de dezvoltare, cât și DevOps și testare.

Vei vedea cum trebuie gândită arhitectura unei aplicații și care sunt pașii dezvoltării ei efective.

Vei avea ocazia să discuți cu persoane instruite pe o gama largă de tehnologii și teme, care îți pot răspunde la multe întrebări și te pot îndruma.

Vei face cunoștință cu mediul și oamenii dintr-o companie de IT.

Unde?
Chiar în sediul Oranges Services, Green Court, clădirea Skanska A.

Cand?
15-16 noiembrie, 8 ore/zi

Cum?
Dacă ești suficient de pasionat și dornic să participi, te asteptăm să aplici aici: https://msurvey.orange.com/Spring_up_your_app.

Selecția participanților se va realiza pe baza unui test practic online.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward