Stand & Fun Day - EESTEC Olympics 8

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnică București
  •    02 Noiembrie 2017

Îți dorești să faci primii pași în cariera de programator la firme precum Bitdefender sau ING Bank, sau pur si simplu vrei să te relaxezi testând ultimele jocuri marca Ubisoft?

Îți dorești să faci primii pași în cariera de programator la firme precum Bitdefender sau ING Bank, sau pur si simplu vrei să te relaxezi testând ultimele jocuri marca Ubisoft? Vino joi, 2 noiembrie, la Stand & Fun Day în Rectoratul Universității Politehnica din București începând cu orele 10:00, unde o parte din partenerii maratonului de programare EESTEC Olympics și membri EESTEC Bucuresti ți-au pregătit o zonă de relaxare, tombole din oră în oră (vouchere pentru cursuri IT, Google goodies și altele), mini-provocări pentru programatorul din tine și alte surprize pentru studenți! De asemenea, vei avea oportunitatea de a discuta cu reprezentanții companiilor partenere pentru a afla ce presupune procesul de recrutare în IT direct de la sursă!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward