StepFWD 2020

  •    28 Septembrie 2020 - 23 Noiembrie 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Finaliștii StepFWD selectați vor participa timp de 8 săptămâni la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute online de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori. 52 de mentori implicați în program vor oferi feedback și idei start-up-urilor înscrise. 

Start-up-uri vizate:

  • Early-stage tech startups
  • Start-up-urile să dețină un prototip / o ideea validată --> pana la early revenue stage
  • Diversitatea (de gen, varsta, skiluri, locatie) este un avantaj
  • StepFWD a lansat un parteneriat cu OrangeFab, asadar sunt vizate urmatoărele verticale: 5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects, Smart City & Mobility, Security, Fintech, Smart Retail, Media & Entertainment, Health & Lifestyle, People & Future of Work, Digital Education.

Ediția 2020 extinde misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților.

Aplicațiile sunt deschise online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe 30 august, 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward