StepFWD 2020

  •    28 Septembrie 2020 - 23 Noiembrie 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Finaliștii StepFWD selectați vor participa timp de 8 săptămâni la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute online de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori. 52 de mentori implicați în program vor oferi feedback și idei start-up-urilor înscrise. 

Start-up-uri vizate:

  • Early-stage tech startups
  • Start-up-urile să dețină un prototip / o ideea validată --> pana la early revenue stage
  • Diversitatea (de gen, varsta, skiluri, locatie) este un avantaj
  • StepFWD a lansat un parteneriat cu OrangeFab, asadar sunt vizate urmatoărele verticale: 5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects, Smart City & Mobility, Security, Fintech, Smart Retail, Media & Entertainment, Health & Lifestyle, People & Future of Work, Digital Education.

Ediția 2020 extinde misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților.

Aplicațiile sunt deschise online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe 30 august, 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward