Strategii online pentru business

  • BUCURESTI - Hotel Europa Royale
  •    18 Septembrie 2014

Hotseat este primul eveniment care te invata sa iti organizezi strategia digitala a afacerii tale, printr-o abordare unitara a celor 5 piloni ai prezentei online.

Design

Web design-ul este procesul estetic si functional de definire a unei prezente online. Prin diferitele lui forme, el este indispensabil, fiind responsabil pentru o cat mai buna experienta a oricarui vizitator.

PPC

Pay per Click marketing-ul este singura metoda prin care poti trimite catre site-ul tau trafic targetat pe baza intentiei sau contextului utilizatorului cu plata la click.

Development

Ai vrea sa-ti construiesti o casa pe o fundatie de nisip? Nu? Atunci de ce ai vrea sa-ti mizezi intregul business pe o "vopsea" frumoasa si cateva bannere?

SEO

Cu milioane de cautari zilnice, traficul organic nu poate fi ignorat de nici un business care activeaza in mediul online. O strategie SEO conceputa corect ofera vizibilitate, incredere si autoritate pentru brand-ul tau.

Social

Un brand trebuie sa faca mai mult decat sa vanda. Un brand adevarat creeaza valoare sociala, dezvoltand comunitati de fani bazate pe relatii de incredere.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward