Strategii online pentru business

  • BUCURESTI - Hotel Europa Royale
  •    18 Septembrie 2014

Hotseat este primul eveniment care te invata sa iti organizezi strategia digitala a afacerii tale, printr-o abordare unitara a celor 5 piloni ai prezentei online.

Design

Web design-ul este procesul estetic si functional de definire a unei prezente online. Prin diferitele lui forme, el este indispensabil, fiind responsabil pentru o cat mai buna experienta a oricarui vizitator.

PPC

Pay per Click marketing-ul este singura metoda prin care poti trimite catre site-ul tau trafic targetat pe baza intentiei sau contextului utilizatorului cu plata la click.

Development

Ai vrea sa-ti construiesti o casa pe o fundatie de nisip? Nu? Atunci de ce ai vrea sa-ti mizezi intregul business pe o "vopsea" frumoasa si cateva bannere?

SEO

Cu milioane de cautari zilnice, traficul organic nu poate fi ignorat de nici un business care activeaza in mediul online. O strategie SEO conceputa corect ofera vizibilitate, incredere si autoritate pentru brand-ul tau.

Social

Un brand trebuie sa faca mai mult decat sa vanda. Un brand adevarat creeaza valoare sociala, dezvoltand comunitati de fani bazate pe relatii de incredere.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward