Tabara de IT

  •    21 - 25 Septembrie 2016

Eveniment destinat absolventilor, studentilor facultatilor de IT sau pur si simplu tinerilor pasionati de IT

Eveniment destinat absolventilor, studentilor facultatilor de IT sau pur si simplu tinerilor pasionati de IT

Chiar asa: ai talent? Daca da (si indiferent de domeniu cu conditia sa iti placa tehnologia) vino la noi in tabara noastra traditionala de la Busteni unde toate se imbina: tehnologie, networking, cunoastere de sine, oportunitati de cariera si de recrutare, invatare altfel (IT will be fun!).

Vrei sa stii reteta in a deveni un lider de succes?

Dar un bun vanzator? Cum sa vinzi vise si nu produse?

Iti place ceea ce faci? Ti-ai ales bine cariera?

Cum te vezi peste 5 ani?  

Dar peste 10?

Cam multe intrebari? Poate, dar suntem convinsi ca vi le-ati pus si voi.  Va vor da raspunsuri (sau va vor invata cum sa va raspundeti singuri)  personalitati remarcabile pentru care a lucra cu oamenii face parte din misiunea si din menirea lor.

Si, vom intercala intre aceste sesiuni cateva demonstratii practice legate de tehnologii precum:cloud, big data, analytics, data center, cybersecurity, mobilitate, Internet of things (IoT).

Nu vor lipsi: cursul intensiv de wordpress care va va ajuta sa va faceti propriul site, tutoriale despre mobile marketing, rețelele sociale și businessul, concursuri de dezvoltare de aplicatii mobile si … cat mai mult FUN.

La finalul saptamanii veti sti mai multe, veti avea mai multe unelte ca sa gasiti drumul optim pentru voi, veti avea prieteni noi, intr-un cuvant veti fi mai “bogati”! Si cine stie? Poate veti pleca de la Busteni cu un job in buzunar de la una dintre companiile care vor fi prezente acolo.

Asadar, te asteptam. Doar doua conditii simple trebuie sa indeplinesti: sa ai peste 18 ani (adica sa fii major si deci sa stii ce vrei) si sa fii student/absolvent al unei universitati cu profil de IT sau pur si simplu …. pasionat de IT.  

Daca ar fi sa vorbim in hashtag-uri pentru Tabara IT Will be FUN acestea ar putea fi: # Fun in tabara, # IT is FUN, # Sunt un Lider, #  Vise, # Prieteni, # Sunt sus pe val.

Inscrie-te si toate acestea si multe altele iti vor fi la indemana.

Contacteaza-ne cumva: pe site la sectiunea Participa la conferinta, pe FB, pe email la [email protected], in fine pe ce vrei tu! Si noi iti raspundem si mai ales te asteptam.

Echipa Tabara de IT

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward