SQL& MVC Codecamp, 31 ianuarie - 2 februarie 2014, Sinaia

  • SINAIA
  •    31 Ianuarie 2014

AXTI recomandă profesioniștilor din industria software tabăra de programare (code-camp) organizată de către RONUA în Sinaia ce va avea loc între 31 ianuarie și 2 februarie 2014.

AXTI recomandă profesioniștilor din industria software tabăra de programare (code-camp) organizată de către RONUA în Sinaia ce va avea loc între 31 ianuarie și 2 februarie 2014.

RONUA, cu sprijinul AXTI si winDigita vine în întâmpinarea utilizatorilor și dezvoltatorilor web de tehnologie MVC și SQL, prin organizarea unui workshop cu tematica SQL și MVC în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, la Sinaia, Hotel Hotel Piatra Șoimului 3*.

Întreaga tematică, agenda și pașii procedurii de înregistrare se află la adresa: http://ronua.ro/codecamp/ronua-codecamp-sinaia-iii/

Parcurgerea laboratoarelor va fi efectuată pe notebook-urile proprii ale participanților.

Am pregătit 3 pachete codecamp care se pot achiziționa până la data de 27 Ianuarie 2014, aceste sunt după cum urmează :

Pachet Single – redus de la 1156 RON – la 1040 RON (1 persoană cazată în cameră single)

Pachet Double – redus de la 1733 RON – la 1560 RON (2 persoane cazate în cameră double, 780 ron/pers)

Pachet Mixt - redus de la 1425 RON - la 1295 RON (cursant și necursant cazați în cameră dublă)

Costul pachetelor include cazarea, 3 mese pe zi și accesul la sala de training.

Dintre avantajele unei astfel de abordări în instruirea utilizatorilor și dezvoltatorilor, menționăm:

  • Ocazie de schimb de experiență cu ceilalți participanți profesioniști ;
  • Colaborare pe activitățile din laboratoare ;
  • Izolare față de mediul de lucru de la serviciu, focalizare doar pe instruire și antrenament ;
  • Învățare de tip experiențial, -- învățând, văzând și făcând ;

Am dus mai departe acest concept și, în cazul MVC-ului, vom construi o aplicație completă în doar câteva ore de laborator. Așadar laboratoarele sunt legate între ele și au o finalitate bine definită, cu obiective clare și măsurabile. Este cea mai simplă și rapidă modalitate de învățare pentru programatori, dezvoltatori și arhitecții de soluție software. Este cea mai ieftină metodă de instruire pentru software-shop-urile din România. Este cea mai eficientă abordare pentru outsourcer-ii de pe piață.

Codecamp-ul se adresează atât entuziaștilor începători, cât și profesioniștilor care deja au lucrat deja cu Visual Studio. În cadrul codecampului, pe lângă MVC care este vedeta săptămânii, vom aborda și instrumentul de dezvoltare Visual Studio și elemente alte versiunii 4.0 de Framework .NET.

Audiența țintă a codecamp-ului sunt toți dezvoltatorii web și winforms, testerii, team-leads,

arhitecții de soluție și decidenții tehnici. Practic toți cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre .NET Framework și despre instrumentul integrat de dezvoltare Visual Studio.

Până în prezent peste 500 de profesioniști dezvoltatori de software au participat la aceste codecamp-uri. Din motive logistice și din cauza locației, limita maximă a numărului de participanți este de 27 persoane pentru fiecare grupă, deci asigură-te că locul tău va fi rezervat din timp ” ne-a declarat coordonatorul acestui eveniment, Aurelian POPA, trainer și speaker winDigita, cu experiență în cadrul evenimentelor IT din țară și străinătate.

Prezenta inițiativă se înscrie în eforturile AXTI de a oferi instruire specialiștilor IT&C. Cursanții vor plăti doar cheltuielile de cazare, masă și chirie a sălii de curs, costul instruirii propriu zise fiind zero.

Despre RONUA.RO

RONUA (www.Ronua.ro) este o comunitate tehnică din România adresată dezvoltatorilor .NET Framework. RONUA.RO este singura comunitate din România care se adresează specific nevoilor dezvoltatorilor .NET. RONUA.RO prin organizarea de evenimente locale cu participare gratuită având drept tematică tehnică „.NET Framework” privit ca fenomen, platformă și tehnologie. Adresa web la care te poți înregistra în comunitate este www.ronua.ro. De asemenea, ne poți vizita pe pagina de facebook a comunității, la adresa https://www.facebook.com/RONUA Numai așa poți fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente ale comunității locale de „.NET Framework”.

Despre AXTI

Asociația Experților în Tehnologia Informației (AXTI) este o asociaţie înfiinţată conform O.G.26 din 30 ianuarie 2000, având caracter independent, neguvernamental, apolitic şi nonprofit. Asociaţia a apărut din necesitatea existenţei unei entităţi juridice legale pentru organizarea activităţii primei comunităţi tehnice a profesioniștilor dezvoltatori software din România RONUA (ROmanian .NET User Association). Ulterior alte patru comunități au prins contur și s-au cristalizat în spațiul online românesc: CODEXPERT.RO (C++), RASA.RO (arhitecți), DBODev (dezvoltatori Data Access Layer).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward