Târgul IT&C 2019

  • BUCURESTI - Facultatea de Automatică și Calculatoare
  •    09 - 10 Martie 2019

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

Târgul este destinat tuturor studenților din cadrul facultăților cu profil tehnic, proaspeților absolvenți, dar și celor pasionați de domeniul IT&C. Obiectivul principal este de a încuraja participanții să facă primii pași într-o carieră de succes, pornind cu un stagiu de practică, internship sau chiar junior job.

În weekend-ul 9 - 10 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare vă așteaptă să luați parte la cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 - 17:00, timp în care tinerii pot trece pe la standurile companiilor, pot lua parte la conferințele susținute de către aceștia și se pot bucura de atmosfera deschisă și surprizele pregătite.

Pentru a face totul mai simplu și mai eficient, pe site-ul targ.lsacbucuresti.ro, la secțiunea Contul Meu, fiecare își poate crea un cont unde să-și uploadeze CV-ul. Pe parcursul evenimentului, dacă sunteți interesați de ofertele companiilor, puteți comunica reprezentaților prezenți la stand codul de aplicare, format din 4 cifre. Astfel, aveți ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward