Târgul IT&C 2019

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

  • Bucuresti - Facultatea de Automatică și Calculatoare
  •    09 - 10 Martie 2019

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

Târgul este destinat tuturor studenților din cadrul facultăților cu profil tehnic, proaspeților absolvenți, dar și celor pasionați de domeniul IT&C. Obiectivul principal este de a încuraja participanții să facă primii pași într-o carieră de succes, pornind cu un stagiu de practică, internship sau chiar junior job.

În weekend-ul 9 - 10 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare vă așteaptă să luați parte la cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 - 17:00, timp în care tinerii pot trece pe la standurile companiilor, pot lua parte la conferințele susținute de către aceștia și se pot bucura de atmosfera deschisă și surprizele pregătite.

Pentru a face totul mai simplu și mai eficient, pe site-ul targ.lsacbucuresti.ro, la secțiunea Contul Meu, fiecare își poate crea un cont unde să-și uploadeze CV-ul. Pe parcursul evenimentului, dacă sunteți interesați de ofertele companiilor, puteți comunica reprezentaților prezenți la stand codul de aplicare, format din 4 cifre. Astfel, aveți ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot