Târgul IT&C 2019

  • BUCURESTI - Facultatea de Automatică și Calculatoare
  •    09 - 10 Martie 2019

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

Anul acesta, Târgul IT&C, cel mai mare și important târg de carieră, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Evenimentul, organizat de LSAC Bucureşti, reprezintă o extraordinară oportunitate de a interacționa cu reprezentanții celor mai cunoscute companii din România și nu numai.

Târgul este destinat tuturor studenților din cadrul facultăților cu profil tehnic, proaspeților absolvenți, dar și celor pasionați de domeniul IT&C. Obiectivul principal este de a încuraja participanții să facă primii pași într-o carieră de succes, pornind cu un stagiu de practică, internship sau chiar junior job.

În weekend-ul 9 - 10 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare vă așteaptă să luați parte la cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 - 17:00, timp în care tinerii pot trece pe la standurile companiilor, pot lua parte la conferințele susținute de către aceștia și se pot bucura de atmosfera deschisă și surprizele pregătite.

Pentru a face totul mai simplu și mai eficient, pe site-ul targ.lsacbucuresti.ro, la secțiunea Contul Meu, fiecare își poate crea un cont unde să-și uploadeze CV-ul. Pe parcursul evenimentului, dacă sunteți interesați de ofertele companiilor, puteți comunica reprezentaților prezenți la stand codul de aplicare, format din 4 cifre. Astfel, aveți ocazia de a aplica cu ușurință în cadrul unei companii și de a afla detalii despre ofertele acesteia.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward