Tech Fest Timișoara

  • TIMISOARA
  •    09 - 15 Octombrie 2017

Primul festival dedicat tehnologiei, TechFest, lansat in toamna anului trecut la Cluj-Napoca, a insemnat 3.200 de participanti, 25.000 de vizitatori, 118 companii, institutii si organizatii si premii in valoare totala de 25.000 de euro. 

Primul festival dedicat tehnologiei, TechFest, lansat in toamna anului trecut la Cluj-Napoca, a insemnat 3.200 de participanti, 25.000 de vizitatori, 118 companii, institutii si organizatii si premii in valoare totala de 25.000 de euro. Evenimentul este deschis tuturor entuziastilor din industrie: profesionisti IT, tineri profesionisti, antreprenori din Transilvania si din strainatate si gazduieste o serie de activitati: solutii inteligente, VR, roboti de jocuri, drone si gadgeturi etc.

Probabil că ți-ai pus de mai multe ori întrebarea de ce ar trebui să participi la un hackathon de zeci de ore, aplecat asupra unui laptop, scriind cod constant, extenuându-ți atât mintea cât și trupul. Avem noi câteva motive:

*Experiența - înveți, înțelegi și îți dezvolții aptitudinile;
*Creezi ceva de la zero;
*Cunoști cele mai luminate minți din domeniu;
*Câștigi premii.

Te-am convins? Atunci, te invităm să aplici la MegaHack-ul #TechFestdin Timișoara. Mai multe detalii găsești la http://timisoara.techfest.ro/festival-events/megahack/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward