Tech Fest Timișoara

  • TIMISOARA
  •    09 - 15 Octombrie 2017

Primul festival dedicat tehnologiei, TechFest, lansat in toamna anului trecut la Cluj-Napoca, a insemnat 3.200 de participanti, 25.000 de vizitatori, 118 companii, institutii si organizatii si premii in valoare totala de 25.000 de euro. 

Primul festival dedicat tehnologiei, TechFest, lansat in toamna anului trecut la Cluj-Napoca, a insemnat 3.200 de participanti, 25.000 de vizitatori, 118 companii, institutii si organizatii si premii in valoare totala de 25.000 de euro. Evenimentul este deschis tuturor entuziastilor din industrie: profesionisti IT, tineri profesionisti, antreprenori din Transilvania si din strainatate si gazduieste o serie de activitati: solutii inteligente, VR, roboti de jocuri, drone si gadgeturi etc.

Probabil că ți-ai pus de mai multe ori întrebarea de ce ar trebui să participi la un hackathon de zeci de ore, aplecat asupra unui laptop, scriind cod constant, extenuându-ți atât mintea cât și trupul. Avem noi câteva motive:

*Experiența - înveți, înțelegi și îți dezvolții aptitudinile;
*Creezi ceva de la zero;
*Cunoști cele mai luminate minți din domeniu;
*Câștigi premii.

Te-am convins? Atunci, te invităm să aplici la MegaHack-ul #TechFestdin Timișoara. Mai multe detalii găsești la http://timisoara.techfest.ro/festival-events/megahack/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward