Tech4Kids

  • BUCURESTI - Hotel Caro
  •    14 - 15 Mai 2016

PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI

Copiii și părinții sunt invitați la PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI. Workshopuri unde copiii vor fi provocați să programeze și să monteze roboți, să construiască circuite, să experimenteze ochelari de realitate virtuală și să descifreze puzzle-uri 3D.

Cei mici sunt așteptați în una dintre zonele sau activitățile puse la dispoziție de către organizatori: 

  • Playground-uri interactive unde copiii vor fi absolut încântați să construiască 3D cu cărămizi de mărime naturală, să testeze un circuit pitagoreic sau să meargă pe apă într-un bazin non-newtonian.
  • Zona de bricolaj creativ unde copiii vor primi kituri cu piese, vor șlefui lemnul, vor folosi bormașina și își vor construi o jucărie pe care o vor lua acasă.

  • Zone de experimentare și informare despre gadget-uri, device-uri educaționale, drone, imprimante 3D, etc.

  • Zonă specială de bricolaj în care se vor crea piesele aparținând unei construcții din centrul expoziției. La final, construcția va deveni uriașă și va fi rezultatul tuturor copiilor de la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward