Tech4Kids

  • BUCURESTI - Hotel Caro
  •    14 - 15 Mai 2016

PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI

Copiii și părinții sunt invitați la PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI. Workshopuri unde copiii vor fi provocați să programeze și să monteze roboți, să construiască circuite, să experimenteze ochelari de realitate virtuală și să descifreze puzzle-uri 3D.

Cei mici sunt așteptați în una dintre zonele sau activitățile puse la dispoziție de către organizatori: 

  • Playground-uri interactive unde copiii vor fi absolut încântați să construiască 3D cu cărămizi de mărime naturală, să testeze un circuit pitagoreic sau să meargă pe apă într-un bazin non-newtonian.
  • Zona de bricolaj creativ unde copiii vor primi kituri cu piese, vor șlefui lemnul, vor folosi bormașina și își vor construi o jucărie pe care o vor lua acasă.

  • Zone de experimentare și informare despre gadget-uri, device-uri educaționale, drone, imprimante 3D, etc.

  • Zonă specială de bricolaj în care se vor crea piesele aparținând unei construcții din centrul expoziției. La final, construcția va deveni uriașă și va fi rezultatul tuturor copiilor de la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward