Techsylvania-2016

  • CLUJ-NAPOCA
  •    21 - 24 Mai 2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Cu 1000 de participanti si 40 de speakeri, Techsylvania promite o incursiune in viitorul tehnologiei cu 24 de ore de Hackathon(maraton de programare) si 2 zile de conferinte. Evenimentul oferă atât oportunitatea de interacțiune socială cu scopul stabilirii de parteneriate, găsirii de finanțări sau obținerii de mentorat din partea experților, cât și a promovării unor idei tehnice revoluționare din rândul programatorilor români.

Conditii participare Hackathon:

Echipa: cel putin 4 membri

Cod: nici un cod nu trebuie scris inainte de inceperea Hackathon-ului

Limba: fara restrictii

Atentie, proiectul sustinut la finalul hackathon-ului trebuie sa fie realizat in cele 24 de ore destinate acestuia. Nu se accepta proiecte realizate anterior.

Pentru mai multe detalii legate de Techsylvania, puteti accesa:

Blog: http://blog.techsylvania.co/

Facebook: https://www.facebook.com/techsylvania/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward