Techsylvania-2016

  • CLUJ-NAPOCA
  •    21 - 24 Mai 2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Cu 1000 de participanti si 40 de speakeri, Techsylvania promite o incursiune in viitorul tehnologiei cu 24 de ore de Hackathon(maraton de programare) si 2 zile de conferinte. Evenimentul oferă atât oportunitatea de interacțiune socială cu scopul stabilirii de parteneriate, găsirii de finanțări sau obținerii de mentorat din partea experților, cât și a promovării unor idei tehnice revoluționare din rândul programatorilor români.

Conditii participare Hackathon:

Echipa: cel putin 4 membri

Cod: nici un cod nu trebuie scris inainte de inceperea Hackathon-ului

Limba: fara restrictii

Atentie, proiectul sustinut la finalul hackathon-ului trebuie sa fie realizat in cele 24 de ore destinate acestuia. Nu se accepta proiecte realizate anterior.

Pentru mai multe detalii legate de Techsylvania, puteti accesa:

Blog: http://blog.techsylvania.co/

Facebook: https://www.facebook.com/techsylvania/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward