Techsylvania-2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

  • Cluj Napoca, Cluj
  •    21 - 24 Mai 2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Cu 1000 de participanti si 40 de speakeri, Techsylvania promite o incursiune in viitorul tehnologiei cu 24 de ore de Hackathon(maraton de programare) si 2 zile de conferinte. Evenimentul oferă atât oportunitatea de interacțiune socială cu scopul stabilirii de parteneriate, găsirii de finanțări sau obținerii de mentorat din partea experților, cât și a promovării unor idei tehnice revoluționare din rândul programatorilor români.

Conditii participare Hackathon:

Echipa: cel putin 4 membri

Cod: nici un cod nu trebuie scris inainte de inceperea Hackathon-ului

Limba: fara restrictii

Atentie, proiectul sustinut la finalul hackathon-ului trebuie sa fie realizat in cele 24 de ore destinate acestuia. Nu se accepta proiecte realizate anterior.

Pentru mai multe detalii legate de Techsylvania, puteti accesa:

Blog: http://blog.techsylvania.co/

Facebook: https://www.facebook.com/techsylvania/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot