Techsylvania 2022

Techsylvania revine în 2022 între 28 și 29 iunie cu un format hibrid al evenimentului, iar nucleul evenimentului este reprezentat de conferință, care aduce peste 60 de reprezentanți inspiraționali din toate colțurile lumii.

  • Cluj Napoca, Cluj
  •    28 - 29 Iunie 2022

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est. CEO, fondatori, directori executivi și experți tehnici ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la ediția cu numărul 9.

La ediția din acest an, pe scena evenimentului vor urca și Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, Lloyed Lobo, co-fondator la Boast.AI, Ajey Gore, partener operațional la Sequoia Capital India, Trang Nguyen, co-fondator la TI Platform, Zach Coelius, partener la Coelius Capital.

Participanții care optează pentru aceste secțiuni au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora.

Evenimentul va include și o serie de evenimente-satelit: sesiunea ”Startup local – ambiție globală” va prezenta cei mai importanți jucători autohtoni din ecosistemul de tehnologie pentru sănătate și va rezuma oportunitățile de finanțare oferite în 2022 – 2023 de EIT Health.

Biletele se pot achiziționa accesând https://techsylvania.com/tickets/, iar costul lor pornește de la 69 de euro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot