Techsylvania. Code. Product. Funding

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub
  •    31 Mai 2014 - 02 Iunie 2014

Aflat în acest an la prima ediție, Techsylvania este un eveniment regional, dedicat minților creative, speaker-ilor excepționali, oamenilor tehnici pasionați de programare și inovație. 

Aflat în acest an la prima ediție, Techsylvania este un eveniment regional, dedicat minților creative, speaker-ilor excepționali, oamenilor tehnici pasionați de programare și inovație.

De ce să participi la Techsylvania?

Pentru că este oportunitatea perfectă pentru a-ți provoca echipa să-și întâlnească un viitor co-fondator, să dezvolți aplicații și să rămâi conectat la cele mai apreciate tehnologii ale momentului. Și dacă vrei să aflii care îți sunt propriile limite, dar și care sunt cele mai noi device-uri, dacă vrei să cunoști câteva dintre cele mai stălucite minți din toată lumea, organizatorii Techsylvania te așteaptă să arăți potențialul produsului tău prin susținerea unui pitch, prin care să convingi audiența că proiectul tău este cel mai valoros și că merită să câștige competiția.

Hackatonul se va desfășura în perioada 31 mai – 1 iunie 2014, la Cluj Hub (strada Pitești, Cluj-Napoca) și este gândit ca un eveniment de 24 de ore, pentru peste 100 de programatori, care dezvoltă aplicații pe cel puțin 5 tehnologii distincte.

Prețul unui bilet de participare este de 20 de Euro.

În data de 2 iunie în cadrul Techsylvania va avea loc Conferinţă, unde lista de speakeri invitați include nume precum: Mărcuş Segal (Zynga), Paddy Cosgrave, Aryk Grosz (Mixbook/Mosaic/Montage), Nicholas Chirls (Alphaworks), Rohan Chandran (Yahoo), Fee Beyer (hub: raum), HP Jin Ph. D (Telenav), Jake Levine (Electric Objects). Preţul biletelor este de 69 euro până în 30 aprilie, urmând să crească la 89 euro. Comunitatea Softlead beneficiază de un discount de 15% folosind codul Softleadtech.

Mai multe detalii despre eveniment și despre posibilitatea de înscriere pot fi găsite pe http://techsylvania.co/.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Curs Python® - Incepatori

Python® este un limbaj de programare dinamic, extrem de puternic, utilizat in cele mai diverse domenii, inclusiv in telecom. Python® este adesea comparat cu PHP, Perl®, Ruby, Scheme sau Java®.In acest curs de programare vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python® dar si functii mai complexe, cum ar fi operatiunile de fisiere, expresii regulate, erori de manip...

Citește tot arrow_forward

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM Certification)

Dezvolta-ti abilitatile necesare pentru a creste eficienta unei organizatii Lean si descopera activitatile si instrumentele folosite pentru managementul backlogs si a programelor. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.In acest cur...

Citește tot arrow_forward

Introducere in SQL

Acest curs este o introducere in SQL si ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a verifica, cauta si modifica date in bazele de date SQL. Training-ul se adreseaza programatorilor, analistilor si altor specialisti care vor sa invete elementele de baza ale SQL.Subiecte cursConcepte de baza ale bazelor de date relationale. Tipuri principale de dateSelectarea datelor. SELECT st...

Citește tot arrow_forward