Techsylvania. Code. Product. Funding

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub
  •    31 Mai 2014 - 02 Iunie 2014

Aflat în acest an la prima ediție, Techsylvania este un eveniment regional, dedicat minților creative, speaker-ilor excepționali, oamenilor tehnici pasionați de programare și inovație. 

Aflat în acest an la prima ediție, Techsylvania este un eveniment regional, dedicat minților creative, speaker-ilor excepționali, oamenilor tehnici pasionați de programare și inovație.

De ce să participi la Techsylvania?

Pentru că este oportunitatea perfectă pentru a-ți provoca echipa să-și întâlnească un viitor co-fondator, să dezvolți aplicații și să rămâi conectat la cele mai apreciate tehnologii ale momentului. Și dacă vrei să aflii care îți sunt propriile limite, dar și care sunt cele mai noi device-uri, dacă vrei să cunoști câteva dintre cele mai stălucite minți din toată lumea, organizatorii Techsylvania te așteaptă să arăți potențialul produsului tău prin susținerea unui pitch, prin care să convingi audiența că proiectul tău este cel mai valoros și că merită să câștige competiția.

Hackatonul se va desfășura în perioada 31 mai – 1 iunie 2014, la Cluj Hub (strada Pitești, Cluj-Napoca) și este gândit ca un eveniment de 24 de ore, pentru peste 100 de programatori, care dezvoltă aplicații pe cel puțin 5 tehnologii distincte.

Prețul unui bilet de participare este de 20 de Euro.

În data de 2 iunie în cadrul Techsylvania va avea loc Conferinţă, unde lista de speakeri invitați include nume precum: Mărcuş Segal (Zynga), Paddy Cosgrave, Aryk Grosz (Mixbook/Mosaic/Montage), Nicholas Chirls (Alphaworks), Rohan Chandran (Yahoo), Fee Beyer (hub: raum), HP Jin Ph. D (Telenav), Jake Levine (Electric Objects). Preţul biletelor este de 69 euro până în 30 aprilie, urmând să crească la 89 euro. Comunitatea Softlead beneficiază de un discount de 15% folosind codul Softleadtech.

Mai multe detalii despre eveniment și despre posibilitatea de înscriere pot fi găsite pe http://techsylvania.co/.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward