TechTalks Bucharest 2018

TechTalks dezbate cele mai hot topicuri in materie de tehnologie pentru juniori si profesionisti

  • Bucuresti - Sala Palatului
  •    27 Octombrie 2018

TechTalks dezbate cele mai hot topicuri in materie de tehnologie pentru juniori si profesionisti

Toamna aceasta continuam traditia in materie de tehnologie si va anuntam cu entuziasm ca dam startul celei de-a 9 editie TechTalks in Bucuresti, pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Timp de 4 ani si jumatate evenimentul a adus impreuna pasionati de tehnologie, specialisti in acest domeniu, manageri internationali si antreprenori din industria IT, pentru a impartasi cu acestia cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din Romania, dar si din afara tarii. Participarea lor la TechLab-urile si Conferintele de specialitate din cadrul evenimentului a contribuit la sustinerea comunitatii de IT-sti din Romania.

Ca de fiecare data, evenimentul TechTalks isi propune sa ofere continut tehnic de valoare participantilor sai prin intermediul speakerilor prezenti. Care sunt noutatile din aceasta toamna?

 

TechTalks Bucuresti. 27 Octombrie. Sala Palatului.

TechTalks Bucuresti a captat interesul companiilor si pasionatilor din domeniu, iar toamna aceasta s-a extins capatand o structura noua si inchegata. Conferintele in numar de 4 (Machine Learning & Artificial Intelligence, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies, FinTech) vor fi impartite in keynote-uri, a cate 30 de minute, sustinute de reprezentanti din companii precum ABS Software Development, Verint, Wipro’s Automotive Excellence Center, Temenos, Raiffeisen Bank, Intralinks, Veeam Software si LSEG Romania.

Pentru juniori TechTalks a pregatit o serie de TechLab-uri, in cadrul carora participantii vor fi implicati in rezolvarea unor studii de caz alaturi de profesionisti din companii precum Stefanini, Harman, ABS Software Development si Electronic Arts.

De-a lungul editiilor evenimentul TechTalks Bucuresti s-a bucurat de prezenta unor companii de top precum IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro, NXP Semiconductors, ABS Laundry Business Solutions, Secure Works, SAP, Finastra, BearingPoint, Harman si multe altele. Numerosi profesionisti locali au discutat alaturi de participanti despre ultimele tendinte din domeniul IT&C, oferind sfaturi despre cum pot gestiona situatiile neprevazute si cum le pot transforma in puncte forte in cadrul proiectelor tehnice.

Peste 2000 de participanti au fost alaturi evenimentului in cadrul editiilor precedente, acestia declarandu-se multumiti de continutul tehnic livrat. Asadar, TechTalks te invita sa fii fata in fata cu tehnologia si sa iti fortezi cunostintele sa evolueze odata cu aceasta.

Intrarea este libera, insa accesul se face pe baza inscrierilor in prealabil pe Hipo.ro, deoarece locurile sunt limitate. Agenda tuturor TechLab-urilor si a Conferintelor poate fi accesata la urmatorul link: https://goo.gl/ubJ7vd  

Introduceți evenimentul în

TechTalks

TechTalks

Technology is developing more as the days go by, even now when you are reading these lines. Are you curious about the last insights and you want to know what happens in this domain? Do you want to exchange thoughts with professionals? If the answer is ,,yes’’ we invite you to participate at TechTalks where theory and practice are one, and where you can be closer to the new trends in tech field.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot