TechTalks Bucuresti

  • BUCURESTI - Sala Palatului
  •    24 Martie 2018

Esti interesat sa afli ultimele noutati si sa fii la curent cu ce se intampla in acest domeniu? Doresti sa faci schimb de opinii cu profesionisti? 

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, chiar si acum cand citesti aceste randuri. 

Esti interesat sa afli ultimele noutati si sa fii la curent cu ce se intampla in acest domeniu? Doresti sa faci schimb de opinii cu profesionisti? 

Daca raspunsul la aceste intrebari este da, te invitam pe 24 Martie, la Sala Palatului, la cea de-a 8-a editie TechTalks! 

Ce ti-am pregatit?
• TechLab-uri cu tematici precum Cybersecurity, Project Management in IT, Disruptive technologies, Telecommunications 
• Conferinte impartite in keynote-uri unde se va discuta despre Machine learning & AI, IoT & Automotive, Web Technologies, FinTech
• 20+ Speakeri nationali si internationali 
• Dezbateri despre limbaje de programare dar si despre metodologii de lucru si noi concepte
• Posibilitatea de a participa la rezolvarea unor studii de caz si de a afla opiniile specialistilor cu privire la propriile proiecte

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward