TechTalks București

  • BUCURESTI - Sala Palatului
  •    15 Octombrie 2016

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

Ce ti-au pregatit organizatorii editia aceasta?
- 6 TechLab-uri care te antreneaza in rezolvarea unor studii de caz alaturi de alti profesionisti IT;
- 3 Conferinte peteme precum: Software Development, Cloud, IoT;
- Peste 20 de speakeri din companii de renume;

Cateva dintre companiile participante la editiile trecute: IBM, Dell, Unicredit Business Integrated Services, Vodafone Shared Services, Intralinks, Bearing Point, Accenture, AmberStudio.

Interactioneaza direct cu manageri si specialisti in dezvoltare software, Internet of Things, Cloud, invata cum poti fructifica toate situatiile care apar pe parcursul unui proiect si socializeaza cu persoane la fel de pasionate de tehnologie la TechTalks.

Pe langa conferinte ti-am pregatit si un Tech Corner unde te vei putea experimenta ultimele noutati in materie de gadgeturi.

Participarea la una sau mai multe sesiuni este gratuita, in urma inscrierii. Locurile sunt limitate.

Mai multe informatii curand : http://bit.ly/2cmmAOP

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward