TechTalks București

  • BUCURESTI - Sala Palatului
  •    15 Octombrie 2016

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

Ce ti-au pregatit organizatorii editia aceasta?
- 6 TechLab-uri care te antreneaza in rezolvarea unor studii de caz alaturi de alti profesionisti IT;
- 3 Conferinte peteme precum: Software Development, Cloud, IoT;
- Peste 20 de speakeri din companii de renume;

Cateva dintre companiile participante la editiile trecute: IBM, Dell, Unicredit Business Integrated Services, Vodafone Shared Services, Intralinks, Bearing Point, Accenture, AmberStudio.

Interactioneaza direct cu manageri si specialisti in dezvoltare software, Internet of Things, Cloud, invata cum poti fructifica toate situatiile care apar pe parcursul unui proiect si socializeaza cu persoane la fel de pasionate de tehnologie la TechTalks.

Pe langa conferinte ti-am pregatit si un Tech Corner unde te vei putea experimenta ultimele noutati in materie de gadgeturi.

Participarea la una sau mai multe sesiuni este gratuita, in urma inscrierii. Locurile sunt limitate.

Mai multe informatii curand : http://bit.ly/2cmmAOP

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward