TeCOMM București

  • BUCURESTI - Athenee Palace Hilton
  •    21 Aprilie 2016

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

Viitorul eCommerce-ului constă nu în a atrage mereu noi clienţi, ci în creşterea constantă a numărului de clienți fideli. Aceştia sunt cei mai buni ambasadori ai brandului tău. Consumatorii au în prezent mai multă putere decat oricând să îmbunătăţească sau să înrăutăţească imaginea publică a unui brand, în funcţie de gradul de satisfacţie pe care îl au prin prisma magazinului online pe care îl deţin retailerii.

În cadrul TeCOMM Bucureşti se vor prezenta publicului subiecte privind inovaţia în comerţul online, cifre, statistici, cele mai noi tool-uri şi tactici eficiente de promovare, strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, având ca temă centrală: “Power to the Customers”. 

Publicul nu va fi doar unul spectator, ci va fi direct implicat prin interactivitatea oferită în cadrul acestui debate, unde se vor prelua şi întrebări din sală. Conferinţa este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online, cât şi  celor din domeniile conexe.

Înscrierile la TeCOMM Bucureşti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro. Vezi aici agenda şi speakerii evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward