TeCOMM București

  • BUCURESTI - Athenee Palace Hilton
  •    21 Aprilie 2016

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

Viitorul eCommerce-ului constă nu în a atrage mereu noi clienţi, ci în creşterea constantă a numărului de clienți fideli. Aceştia sunt cei mai buni ambasadori ai brandului tău. Consumatorii au în prezent mai multă putere decat oricând să îmbunătăţească sau să înrăutăţească imaginea publică a unui brand, în funcţie de gradul de satisfacţie pe care îl au prin prisma magazinului online pe care îl deţin retailerii.

În cadrul TeCOMM Bucureşti se vor prezenta publicului subiecte privind inovaţia în comerţul online, cifre, statistici, cele mai noi tool-uri şi tactici eficiente de promovare, strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, având ca temă centrală: “Power to the Customers”. 

Publicul nu va fi doar unul spectator, ci va fi direct implicat prin interactivitatea oferită în cadrul acestui debate, unde se vor prelua şi întrebări din sală. Conferinţa este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online, cât şi  celor din domeniile conexe.

Înscrierile la TeCOMM Bucureşti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro. Vezi aici agenda şi speakerii evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward