TeCOMM Conference & Expo Cluj 2014

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia
  •    30 - 31 Octombrie 2014

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

Am bifat in calendar data de 30 si 31 Octombrie pentru doua zile de prezentari, workshopuri si paneluri de discutii in care vom afla care sunt cele mai bune, dar si cele mai actuale practici in comertul online: digital marketing, ePayments, analytics, usability, conversii, SEO si logistica.

TeCOMM 2014 aduce doua zile de workshopuri si prezentari, peste 25 de speakeri si inca patru evenimente conexe: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion si TeCOMM Hackathon.

Speakerii prezenti la TeCOMM sunt specialisti cu experienta in companii de renume: Colby Hanks (Estee Lauder),  Camelia Ganga (Fashion Days), Laurentiu Cenusa (Aoro.ro), Gian Sharp (Cargus), Rob Smith (Blueleaf), Radu Stanca (Google), Ioana Barbu (Bitdefender), Marian Alecsiu (F64), Elena Dobre (Naspers), si multi altii.

Informatii complete referitoare la speakeri, program, subiecte abordate si inregistrare gasiti pe site-ul evenimentului:  http://tecomm.ro/.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward