TeCOMM Conference & Expo Cluj 2014

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia
  •    30 - 31 Octombrie 2014

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

Am bifat in calendar data de 30 si 31 Octombrie pentru doua zile de prezentari, workshopuri si paneluri de discutii in care vom afla care sunt cele mai bune, dar si cele mai actuale practici in comertul online: digital marketing, ePayments, analytics, usability, conversii, SEO si logistica.

TeCOMM 2014 aduce doua zile de workshopuri si prezentari, peste 25 de speakeri si inca patru evenimente conexe: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion si TeCOMM Hackathon.

Speakerii prezenti la TeCOMM sunt specialisti cu experienta in companii de renume: Colby Hanks (Estee Lauder),  Camelia Ganga (Fashion Days), Laurentiu Cenusa (Aoro.ro), Gian Sharp (Cargus), Rob Smith (Blueleaf), Radu Stanca (Google), Ioana Barbu (Bitdefender), Marian Alecsiu (F64), Elena Dobre (Naspers), si multi altii.

Informatii complete referitoare la speakeri, program, subiecte abordate si inregistrare gasiti pe site-ul evenimentului:  http://tecomm.ro/.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward