Tecomm Conference & Expo

  • CLUJ-NAPOCA
  •    09 - 10 Noiembrie 2018

Companii din domeniul tehnologiei, eCommerce-ului și al marketingului, împreună cu angajatori de top din zona de IT, sunt prezente la Cluj-Napoca pentru a lua pulsul industriei și pentru a interacționa B2B și B2C.

Evenimente oferă profesioniștilor oportunitatea de a învăța din strategiile care au condus la succes, de a cunoaște angajatori de top și de a-și dezvolta rețeaua profesională.

Content internațional și headlineri din eCommerce: Lego, Zalando, ESPRIT

Noua ediție TeCOMM eCommerce&Expo este structurată din: conferință cu speakeri și know-how internațional, workshop-uri practice, masterclass-uri hands-on, dar găzduiește și o zonă expozițională extinsă, formată din profesioniști și furnizori din domeniu.

În paralel cu TeCOMM eCommerce Conference&Expo, în incinta Sălii Polivalente se desfășoară Târgul de Cariere IT, eveniment care se adresează aceluiași tip de public. Așadar, întreg spațiul va fi transformat într-un hub tehnologic, în care fluxul de informații din domeniul IT va fi constant - Sala Polivalentă va deveni astfel, timp de două zile, un pol al tehnologiei, fiind favorizate schimburile de idei și stimularea creativității.

Participanții la Târgul de Cariere IT vor interacționa cu cele mai importante companii din domeniul online și vor avea ocazia să își testeze și îmbogățească cunoștințele. Organizatorii au pregătit pentru cei interesați și pasionați de tehnologie workshop-uri și speed challenge-uri menite să stimuleze interacțiunea dintre angajatori și candidați.

Evenimentele creează noi punți între specialiști, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul celor două evenimente să fie cât mai avantajoase pentru cei care vor să aprofundeze anumite teme relevante pentru viitorul lor professional sau își doresc o carieră în domeniul IT.

Înscrierile continuă pe http://bit.ly/TeCommCluj2018

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward