Tehnologii și instrumente pentru dezvoltatorii Android

  • BUCURESTI - Impact Hub Bucuresti
  •    21 Mai 2015

GDG București dă startul unor noi sesiuni cu profil tehnic, ce au în vedere reunirea specialiștilor, pasionaților și profesioniștilor din domeniu. 

GDG București dă startul unor noi sesiuni cu profil tehnic, ce au în vedere reunirea specialiștilor, pasionaților și profesioniștilor din domeniu. 

În cadrul acestui eveniment, se va vorbi despre tehnologii avansate, studii de caz, instrumente accesibile folosite în dezvoltarea aplicațiilor pentru device-uri ce folosesc sisteme Android și folosirea lor prin codurile promoționale.

Lista speakerilor invitați cuprinde nume precum: Cătălin Moroșan – My Android Development Process, Victor Grădinescu – Android Apps aut in the wild, seara fiind continuată cu sesiuni de socializare între participanți.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward