Test-Driven Development (TDD)

  • BUCURESTI - Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , cladirea C, etaj 5, sector 2, Bucuresti, 014459
  •    02 - 03 Septembrie 2019

Cursul nostru ofera ocazia participantilor sa invete cum sa lucreze cu unul dintre procedeele Agile pentru dezvoltarea aplicatiilor software – test driven development. Trainingul include atat informatii legate de elementele cheie ale unit testing dar si exercitii prin intermediul carora participantii pot aplica ceea ce au invatat. Este util si pentru junior developers, indiferent de metodologiile folosite in proiectul din care fac parte sau din care vor face parte.

Trainingul se adreseaza programatorilor (nu exista restrictii legate de platforma de dezvoltare pe care o folosesc). Este util atat pentru programatori cu experienta in unit testing si care vor sa introduca practica TDD in proiectul din care fac parte, cat si pentru programatori incepatori care vor o introducere in elementele de baza ale unit testing.

Obiective

  • O intelegere generala a obiectivelor de testare software
  • Folosirea patterns in unit test development
  • Familiarizarea cu sintaxa si experienta practica in folosirea mediilor de testare ale familiei xUnit (JUnit / NUnit)
  • Practicarea Test Driven Development
  • Folosirea TDD patterns
  • Experienta practica in dezvoltarea aplicatiilor folosind TDD

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Răspunderea companiilor de IT și Cyber risk

Echipa LeaderTeam Broker va invita la evenimentul cu tema “Raspunderea companiilor de IT si Cyber risk”, pe data de 1 octombrie, la ora 17.30.

Citește tot arrow_forward

.Net Avansati

In cadrul acestui training abordam trei arii majore: Dependency Management in .NET, Asynchronous Future in .NET Framework si C# Tips and Tricks.

Citește tot arrow_forward

No Time for Downtime

Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 26 sept. 2019, la Stejarii Country Club.

Citește tot arrow_forward