The Bucharest Agile Software Meetup Group

  • BUCURESTI - Finikia, str. Franceza, nr. 13
  •    09 Decembrie 2014

Vino să îi cunoști pe pasionații metodelor Agile în dezvoltarea aplicațiilor software!

Vino să îi cunoști pe pasionații metodelor Agile în dezvoltarea aplicațiilor software!

Metode de dezvoltare cum sunt Scrum, Extreme Programming, Feature Driven Development și Test Driven Development sunt tot mai des folosite de specialiștii în domeniu. Ce înseamnă toate acestea? 

Organizatorii și-au propus să fie un eveniment care să răspundă la cât mai multe întrebări din partea audienței, așadar au inserat în program o sesiune de live coding, prin care se va lucra direct pe structurile de cod ale celor prezenți. Nu va lipsi interactivitatea, socializarea, 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward