The Bucharest Agile Software Meetup Group

  • BUCURESTI - Finikia, str. Franceza, nr. 13
  •    09 Decembrie 2014

Vino să îi cunoști pe pasionații metodelor Agile în dezvoltarea aplicațiilor software!

Vino să îi cunoști pe pasionații metodelor Agile în dezvoltarea aplicațiilor software!

Metode de dezvoltare cum sunt Scrum, Extreme Programming, Feature Driven Development și Test Driven Development sunt tot mai des folosite de specialiștii în domeniu. Ce înseamnă toate acestea? 

Organizatorii și-au propus să fie un eveniment care să răspundă la cât mai multe întrebări din partea audienței, așadar au inserat în program o sesiune de live coding, prin care se va lucra direct pe structurile de cod ale celor prezenți. Nu va lipsi interactivitatea, socializarea, 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward