The Research Loop cu Andrei Urse si Stefan Condurachi

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    06 Februarie 2020

Andrei Urse si Stefan Condurachi (Cognizant Softvision), UX-ers cu multa experienta si know-how, ne vor prezenta, practic, ceea ce ei numesc The Research Loop:

1. Decizia si implicarea stakeholder-ilor
Cum sa decizi alaturi de stakeholders: perioada, obiective, buget, tip de cercetare etc.

2. Planificarea si implementarea cercetarii
Cum sa faci cercetarea in functie de tipul de cercetare ales: selectia participantilor, facilitarea interviurilor/testelor de usability, chestionare etc.

3. Analiza datelor
Documentarea datelor, analiza si extragerea noilor informatii (insights) intr-un mod usor de inteles si prezentat pentru stakeholders

4. Prezentarea descoperirilor
Setarea intalnirii cu echipa, prezetarea rezultatelor, tragerea concluziilor etc.

Mai multe despre invitatii nostri:

Andrei crede ca, mai mult ca oricand, a fi User Experience Designer este o mare responsabilitate fata de oamenii pentru care facem design. Deciziile noastre pot influenta in moduri total neasteptate experienta de utilizare, ceea ce poate duce la consecinte mai mult sau mai putin dorite. Considera research-ul cea mai puternica si la indemana unealta a unui User Experience Designer pentru a descoperi si anticipa nevoile reale ale utilizatorilor. Mai multe despre el aici: https://www.linkedin.com/in/urseandrei/

Stefan Condurachi are experiente variate de UX atat din perspectiva de companie, startup, dar si ca freelancer si chiar profesor in domeniu. Abordarea sa are in vedere intelegerea core business-ului, prin metode de cercetare si nu numai, pentru a aprofunda principalele nevoi ale utilizatorilor (pain points) si care sunt zonele de interactiune cu business-ul in cauza (touchpoints). Mai multe despre el aici: https://www.linkedin.com/in/stefancondurachi/

Agenda serii:[masked] - Welcome & registration[masked] - The Research Loop alaturi de Andrei Urse si Stefan Condurachi[masked] - Q&A[masked] - Networking

Nu uitati sa va inscrieti din timp apasand Going in eveniment! Locurile sunt limitate,

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward