TOMM #6

  • TIMISOARA - Timișoara Startup Hub
  •    16 Februarie 2016

Ediția din februarie 2016 a evenimentului va găzdui doi speakeri:

Ediția din februarie 2016 a evenimentului va găzdui doi speakeri:

Monica Elena Gâza, marketing manager la LASTING System, care va vorbi despre modul în care eforturile de marketing în mediul online sunt generatoare de efecte pentru transformarea unei întreprinderi dintr-o companie cunoscută ca distribuitor de hardware, într-o organizație cu multiple fațete, ce cuprinde dezvoltarea de aplicații.

Radu Motisan, fondator Magnasci va dezvălui cum o echipă mică a conceput, proiectat, planificat, produs și executat o campanie de succes Indiegogo pentru URADMonitor, ce cuprinde copywriting, media printată, prezența online și prezența fizică la evenimente.

Pentru mai multe informații, accesați: http://evenimentebiz.ro/event/tomm-6/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward