TOMM #6

  • TIMISOARA - Timișoara Startup Hub
  •    16 Februarie 2016

Ediția din februarie 2016 a evenimentului va găzdui doi speakeri:

Ediția din februarie 2016 a evenimentului va găzdui doi speakeri:

Monica Elena Gâza, marketing manager la LASTING System, care va vorbi despre modul în care eforturile de marketing în mediul online sunt generatoare de efecte pentru transformarea unei întreprinderi dintr-o companie cunoscută ca distribuitor de hardware, într-o organizație cu multiple fațete, ce cuprinde dezvoltarea de aplicații.

Radu Motisan, fondator Magnasci va dezvălui cum o echipă mică a conceput, proiectat, planificat, produs și executat o campanie de succes Indiegogo pentru URADMonitor, ce cuprinde copywriting, media printată, prezența online și prezența fizică la evenimente.

Pentru mai multe informații, accesați: http://evenimentebiz.ro/event/tomm-6/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward