Transformarea digitala - Solutii de interactiune cu clientii

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental București
  •    04 Octombrie 2016

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții, precum:
- Soluții complete de interacțiune cu clienții ce oferă noi capabilități de service pe teren
- Portal modern pentru conectarea și schimbul de informații între clienți, parteneri și angajați
- Capabilități incluse de învățare automată si scenarii Internet of Things care folosesc puterea Microsoft Azure pentru a anticipa nevoile clienților

Ce se întâmplă atunci când serviciile pe teren, dispozitivele conectate și IoT se intersectează? Ce contează mai mult: experiența consumatorului, prețul sau produsul? Aflați cum satisfaceți mai ușor cererea în creștere. Dezvoltați-vă firma într-o economie bazată pe servicii.
Descoperiți cum aceste capabilități tehnologice și altele permit companiilor să ofere acele experiențe personalizate și digitale de care clienții au nevoie în ziua de azi.
Aflați de la companii precum Rolls Royce, cum au reușit să crească loialitatea în rândul cliențilorprin livrarea serviciilor la un standard ridicat cu ajutorul Microsoft Dynamics.

Înregistrează-te gratuit aici: https://aka.ms/interactiuneacuclientii

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward