Transformarea digitala - Solutii de interactiune cu clientii

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental București
  •    04 Octombrie 2016

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții, precum:
- Soluții complete de interacțiune cu clienții ce oferă noi capabilități de service pe teren
- Portal modern pentru conectarea și schimbul de informații între clienți, parteneri și angajați
- Capabilități incluse de învățare automată si scenarii Internet of Things care folosesc puterea Microsoft Azure pentru a anticipa nevoile clienților

Ce se întâmplă atunci când serviciile pe teren, dispozitivele conectate și IoT se intersectează? Ce contează mai mult: experiența consumatorului, prețul sau produsul? Aflați cum satisfaceți mai ușor cererea în creștere. Dezvoltați-vă firma într-o economie bazată pe servicii.
Descoperiți cum aceste capabilități tehnologice și altele permit companiilor să ofere acele experiențe personalizate și digitale de care clienții au nevoie în ziua de azi.
Aflați de la companii precum Rolls Royce, cum au reușit să crească loialitatea în rândul cliențilorprin livrarea serviciilor la un standard ridicat cu ajutorul Microsoft Dynamics.

Înregistrează-te gratuit aici: https://aka.ms/interactiuneacuclientii

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward