Transformarea digitala - Solutii de interactiune cu clientii

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental București
  •    04 Octombrie 2016

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții, precum:
- Soluții complete de interacțiune cu clienții ce oferă noi capabilități de service pe teren
- Portal modern pentru conectarea și schimbul de informații între clienți, parteneri și angajați
- Capabilități incluse de învățare automată si scenarii Internet of Things care folosesc puterea Microsoft Azure pentru a anticipa nevoile clienților

Ce se întâmplă atunci când serviciile pe teren, dispozitivele conectate și IoT se intersectează? Ce contează mai mult: experiența consumatorului, prețul sau produsul? Aflați cum satisfaceți mai ușor cererea în creștere. Dezvoltați-vă firma într-o economie bazată pe servicii.
Descoperiți cum aceste capabilități tehnologice și altele permit companiilor să ofere acele experiențe personalizate și digitale de care clienții au nevoie în ziua de azi.
Aflați de la companii precum Rolls Royce, cum au reușit să crească loialitatea în rândul cliențilorprin livrarea serviciilor la un standard ridicat cu ajutorul Microsoft Dynamics.

Înregistrează-te gratuit aici: https://aka.ms/interactiuneacuclientii

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Ziua Comunicatiilor 2021

Telecomunicatiile, vector de transformare digitalaBucuresti, 15 aprilie 2021, Hybrid Event, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, LIVE

Citește tot arrow_forward