UX Bucharest Conference

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    03 - 06 Octombrie 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017.

Evenimentul va avea loc în cadrul Hotelului Sheraton din București.

Cele mai importante paneluri includ teme precum: service design, metodologii, inovație în produse și servicii, design de produs, User Research, precum și multe alte surprize și o petrecere dedicată pasionaților din domeniu.

Cui îi este adresat evenimentul?

Bucharest UX Conference este dedicat specialiștilor de produs, project managerilor, pozițiilor de top management, celor care măsoară satisfacția clienților sau celor mai creativi, precum designerii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward