UX Bucharest Conference

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    03 - 06 Octombrie 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017.

Evenimentul va avea loc în cadrul Hotelului Sheraton din București.

Cele mai importante paneluri includ teme precum: service design, metodologii, inovație în produse și servicii, design de produs, User Research, precum și multe alte surprize și o petrecere dedicată pasionaților din domeniu.

Cui îi este adresat evenimentul?

Bucharest UX Conference este dedicat specialiștilor de produs, project managerilor, pozițiilor de top management, celor care măsoară satisfacția clienților sau celor mai creativi, precum designerii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward