Virtualized: Synergy and Disruption in the financial landscape

  •    15 Iulie 2020

GoTechWorld anunță prima expo-conferință virtuală din România: Virtualized, care își propune să transpună experiența unui eveniment offline în online, pornind de la cele mai frecvente subiecte întâlnite la Bucharest Tech Week & GoTech World.

𝐕𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐝: 𝐒𝐲𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐃𝐢𝐬𝐫𝐮𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐜𝐚𝐩𝐞 va avea loc pe 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 și este un eveniment dedicat specialiștilor din domeniul financiar.

Structura evenimentului este formată dintr-o sesiune susținută de un speaker internațional și două sesiuni de tip panel, unde liderii companiilor de top din România vor dezbate problemele cu care se confruntă piața din țară.

Rezervă-ți biletul pe www.virtualized.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp Cluj Napoca

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca! 

Citește tot arrow_forward