Virtualized: Synergy and Disruption in the financial landscape

  •    15 Iulie 2020

GoTechWorld anunță prima expo-conferință virtuală din România: Virtualized, care își propune să transpună experiența unui eveniment offline în online, pornind de la cele mai frecvente subiecte întâlnite la Bucharest Tech Week & GoTech World.

𝐕𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐝: 𝐒𝐲𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐃𝐢𝐬𝐫𝐮𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐜𝐚𝐩𝐞 va avea loc pe 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 și este un eveniment dedicat specialiștilor din domeniul financiar.

Structura evenimentului este formată dintr-o sesiune susținută de un speaker internațional și două sesiuni de tip panel, unde liderii companiilor de top din România vor dezbate problemele cu care se confruntă piața din țară.

Rezervă-ți biletul pe www.virtualized.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward