Virtualized -The Next Wave of Innovation

  •    30 Iunie 2020

Virtualized: The Next Wave of Innovation  va avea loc pe 30 iunie, de la ora 14:00. Acesta va avea 2 track-uri de continut care se vor desfasura in paralel: Business Innovation si Marketing Innovation.

Ty Heath, Global Lead la The B2B Institute, LinkedIn este primul keynote speaker din cadrul track-ului de Marketing Innovation.

Ty va aduce in discutie importanta datelor in deciziile de marketing si cum acestea iti pot asigura succesul si imbunatatii procesele de promovare si cota de piata. Pe track-ul de Business Innovation il vei intalni pe Bret Waters, Silicon Valley Guy & Founder la 4thly. Acesta este expert in inovatie, fiind fondatorul mai multor companii de software din Silicon Valley. Din sesiunea lui vei afla cum poti sa descoperi noi oportunitati in pofida incertitudinii cauzate de pandemie si cum sa te folosesti de momentele de criza pentru a inova.

De asemenea, pe cele 2 track-uri se vor tine 4 panel-uri cu experti din mediul de business local. Acestia vor aprofunda subiectul inovatiei in momente dificile si vor veni cu exemple concrete despre cum poti crea noi oportunitati pentru compania ta. In zona expozitionala virtuala, ii vei putea intalni pe partenerii nostri care vor prezenta cele mai noi solutii create special pentru a se plia pe nevoile actuale. Platforma iti ofera informatii despre produsele si serviciile prezente, iar tu poti sa comunici in timp real cu reprezentantii companiei prin intermediul chat-ului.

Mai multe informatii despre sesiuni, panel-uri si zona expozitionala, dar si posibilitatea de a-ti rezerva locul gasesti pe site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward