Virtualized -The Next Wave of Innovation

  •    30 Iunie 2020

Virtualized: The Next Wave of Innovation  va avea loc pe 30 iunie, de la ora 14:00. Acesta va avea 2 track-uri de continut care se vor desfasura in paralel: Business Innovation si Marketing Innovation.

Ty Heath, Global Lead la The B2B Institute, LinkedIn este primul keynote speaker din cadrul track-ului de Marketing Innovation.

Ty va aduce in discutie importanta datelor in deciziile de marketing si cum acestea iti pot asigura succesul si imbunatatii procesele de promovare si cota de piata. Pe track-ul de Business Innovation il vei intalni pe Bret Waters, Silicon Valley Guy & Founder la 4thly. Acesta este expert in inovatie, fiind fondatorul mai multor companii de software din Silicon Valley. Din sesiunea lui vei afla cum poti sa descoperi noi oportunitati in pofida incertitudinii cauzate de pandemie si cum sa te folosesti de momentele de criza pentru a inova.

De asemenea, pe cele 2 track-uri se vor tine 4 panel-uri cu experti din mediul de business local. Acestia vor aprofunda subiectul inovatiei in momente dificile si vor veni cu exemple concrete despre cum poti crea noi oportunitati pentru compania ta. In zona expozitionala virtuala, ii vei putea intalni pe partenerii nostri care vor prezenta cele mai noi solutii create special pentru a se plia pe nevoile actuale. Platforma iti ofera informatii despre produsele si serviciile prezente, iar tu poti sa comunici in timp real cu reprezentantii companiei prin intermediul chat-ului.

Mai multe informatii despre sesiuni, panel-uri si zona expozitionala, dar si posibilitatea de a-ti rezerva locul gasesti pe site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward