Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity

  • BUCURESTI - Online
  •    30 Iulie 2020

Virtualized este primul concept de expo-conferințe online din România organizate pe propria platformă software. Conferințele Virtualized au fost gândite inițial ca replici ale scenelor din cadrul evenimentelor tech de referință pentru piața locală, Bucharest Tech Week și GoTech World. La primele 5 evenimente din serie au participat peste 4000 de profesioniști, 63 de speakeri internaționali și locali și 53 de companii partenere care au prezentat cele mai noi soluții de business.

Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity, următorul eveniment online va avea loc pe 30 iulie, de la ora 14:00, iar participanții vor descoperi concepte și soluții pentru o transformare digitală continuă în zona expozițională virtuală și participând la sesiunile care vor avea loc pe cele 2 track-uri de conținut: IT OPS și Cybersecurity.

Pe track-ul de IT OPS participanții îl vor întâlni pe Darko Meszaros, Developer Advocate la Amazon Web Services. Darko va oferi informațiile necesare implementării unor servicii cloud sigure, eficiente și scalabile.

Marco Rottigni, Chief Technical Security Officer EMEA la Qualys Inc. este primul keynote speaker din cadrul track-ului de Cybersecurity. Marco va aduce în discutie vulnerabilitățile software întâlnite în munca de la distanță și va oferi soluții pragmatice pentru remedierea acestora.

De asemenea, Virtualized a implementat și Virtual Expo Area, o zonă în care participanții pot explora standurile 3D ale partenerilor și pot afla mai multe despre soluțiile pe care le prezintă direct de la reprezentanții companiilor, tocmai pentru a reda și mai mult experiența unei expoziții, așa cum era întâlnit la cele două evenimente tech, Bucharest Tech Week și GoTech World.

Virtualized oferă un discount de 10 Euro din prețul biletului pentru comunitatea Softlead interesată de oricare dintre cele două track-uri de conținut, utilizând link-ul acesta  https://bit.ly/Vrtz_discount

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward