Visualfest

  • BUCURESTI
  •    15 Iulie 2020

Pe 15 iulie, Evensys vă invită la Visualfest 2020 - cel mai important eveniment al creatorilor de continut vizual din Romania!

 

Acum, cand toate platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu comunicarea vizuala si cand eforturile lor se indreapta spre a oferi experiente multimedia fara repros, este momentul sa aducem impreuna, chiar daca doar virtual, creatorii de continut si brandurile interesate de tendintele momentului in social media.

VISUALFEST este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc virtual de intalnire al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media.

Evenimentul se va desfasura asemanator unei conferinte de o zi clasice, cu sesiuni, cu pauze, cu vorbitori pe scena si cu formate noi de continut, insa fara audienta in sala. Doar in fata unui public online.

Rezervati-va un loc virtual GRATUIT pe www.visualfest.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward