Voxxed Days Bucharest

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    20 - 22 Martie 2019

Organizată de către Incremental Community, cu sprijinul unor companii de renume din industria de software (Deutsche Bank, ING Tech, IBM, Finastra,  EveryMatrix și Deloitte Tehnologie și altele), Conferința Voxxed Days Bucharest a ajuns la cea de-a treia ediție!

Organizată de către Incremental Community, cu sprijinul unor companii de renume din industria de software (Deutsche Bank, ING Tech, IBM, Finastra, EveryMatrix și Deloitte Tehnologie și altele), Conferința Voxxed Days Bucharest a ajuns la cea de-a treia ediție!

După succesul obținut la primele trei ediții, la care au participat aprox. 500 de persoane și unde au fost prezentate 4 sesiuni în paralel și 4 workshop-uri, ediția de anul acesta se extinde la trei zile:

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Conferința Voxxed Days Bucharest se va desfășura la Hotel Sheraton București, unde vor fi organizate pe parcursul celor două zile de Conference Days 32 de sesiuni în 4 săli în trei paralel, pe următoarele domenii:

  • Architecture și DevOps
  • Java și Cloud
  • Big Data și IOT
  • Web și Mobile
  • Mind the geek.

De asemenea, în paralel se vor ține hands-on labs de câte 2 ore.
Fiecare dintre cele două zile de conferință va avea câte 2 opening keynote-uri și un ending keynote.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Speakerii sunt în proporție covârșitoare din afara țării, iar numai ca excepție, speakeri locali. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o ajutăm să crească într-un ritm susținut!

Pentru membrii (persoane fizice) ai comunității Softlead oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDBUH20IC sau direct pe site, prin plată cu cardul, folosind același cod aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Java 8

Limbajul Java a trecut printr-o serie de schimbari majore in versiunea 8. Un numar mare de facilitati noi au fost introduse in acesta versiune pentru a introduce elemente de programare functionala. Utilizarea acestora implica o abordare diferita in ceea ce priveste programarea si o intelegere mai profunda a principiilor din spate.

Citește tot arrow_forward

Curs Dezvoltare cu Android Incepatori

Acest training abordeaza dezvoltarea aplicatiilor Android si acopera toate componentele de baza ale acestora precum si modul in care interactioneaza. De asemenea cursul ofera o trecere in revista a framework-urilor actuale impreuna cu development patterns pentru aplicatiile mobile, inclusiv cross-platform practices. 

Citește tot arrow_forward

Introducere in SQL pentru Testare Software

Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software. Principiile SQL (Structured Query Language) predate in acest curs sunt independente de orice sistem de management al bazelor de date si pot sa fie utilizate in majoritatea sistemelor de acest tip.

Citește tot arrow_forward