Voxxed Days Frontend

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton București
  •    21 - 22 Mai 2019

După succesul obținut cu 4 ediții ale conferințelor Voxxed Days Bucharest și cu 2 ediții de Voxxed Days Cluj-Napoca, Incremental Community lansează prima ediție a conferinței Voxxed Days Frontend în 21-22 mai 2019.

 

Această conferință se adresează software developerilor din zona de frontend și cuprinde următoarele topicuri: JavaSscript, Angular, React, React Native, Web, Mobile, GraphQL, PWA, VueJS, HTML, CSS, Typescript, Frontend testing & UI/UX design.

Conferința se va desfășura la Hotel Sheraton București pe parcursul a două zile:

  • 21 mai 2019 – Full-day Workshops în următoarele domenii:
  1. One app, 3 Frameworks- Trainers: Andrei Antal (Angular), Bogdan Luca (Vue) si Sabin Marcu (React)
  2. Clean TypeScript Workshop- Trainers: Victor Rentea si Marian Stanciu
  3. Progressive Web Applications- Trainer: Radu Enucă
  4. State management in Angular with NgRx- Trainer: Adrian Fâciu
  • 22 mai 2019- Conference day – 2 scene paralele, 3 keynote-uri, 12 talk-uri și 20 de speakeri.

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și național și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o  ajutăm să crească într-un ritm susținut! 

Vă oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VD20SOFTLEAD sau direct pe site, prin plată cu cardul, folosind același cod aici.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward