Voxxed Days Frontend

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton București
  •    21 - 22 Mai 2019

După succesul obținut cu 4 ediții ale conferințelor Voxxed Days Bucharest și cu 2 ediții de Voxxed Days Cluj-Napoca, Incremental Community lansează prima ediție a conferinței Voxxed Days Frontend în 21-22 mai 2019.

 

Această conferință se adresează software developerilor din zona de frontend și cuprinde următoarele topicuri: JavaSscript, Angular, React, React Native, Web, Mobile, GraphQL, PWA, VueJS, HTML, CSS, Typescript, Frontend testing & UI/UX design.

Conferința se va desfășura la Hotel Sheraton București pe parcursul a două zile:

  • 21 mai 2019 – Full-day Workshops în următoarele domenii:
  1. One app, 3 Frameworks- Trainers: Andrei Antal (Angular), Bogdan Luca (Vue) si Sabin Marcu (React)
  2. Clean TypeScript Workshop- Trainers: Victor Rentea si Marian Stanciu
  3. Progressive Web Applications- Trainer: Radu Enucă
  4. State management in Angular with NgRx- Trainer: Adrian Fâciu
  • 22 mai 2019- Conference day – 2 scene paralele, 3 keynote-uri, 12 talk-uri și 20 de speakeri.

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și național și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o  ajutăm să crească într-un ritm susținut! 

Vă oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VD20SOFTLEAD sau direct pe site, prin plată cu cardul, folosind același cod aici.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward