Webinar: Big Data & Sisteme Distribuite in Telecom: Cassandra, Kafka, Elastic Stack, Microservicii, Kubernetes

  • BUCURESTI
  •    12 Decembrie 2019

4.00pm EET. Sunteti pregatiti sa intrati in lumea fascinanta a telecomunicatiilor? Va invitam sa exploram impreuna arhitecturile software care au stat la baza succesului GSM/3G/4G. Veti afla mai multe despre tehnologiile open-source create in era gigantilor Internetului care vor facilita arhitecturile software VoLTE/5G: big data, cloud-uri publice si private scalabile, sisteme distribuite si microservicii, loose coupling, eventual consistency, motoare de containere (K8s), CI/CT/CD.

Inregistrati-va la webinar pentru a afla mai multe despre: 

  • baze de date scalabile noSQL,
  • Kafka,
  • Elastic Stack – suita completa de cautare, analiza si monitorizare,
  • cum puteti atinge capacitati mari de procesare si latenta scazuta cu ajutorul arhitecturilor bazate pe microservicii,
  • Kubernetes in era tehnologiilor web-scale.

Toate acestea vor fi insotite de trenduri din industrie si studii de caz din portofoliul Computaris, care va pot fi utile in propriile proiecte. 
Participarea la webinar este gratuita si se face pe baza de inscriere pe pagina evenimentului.

Introduceți evenimentul în

COMPUTARIS

COMPUTARIS

Computaris este o companie specializata in dezvoltare de software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizorii de software si servicii de comunicatii din intreaga lume. In peste 25 ani de activitate, Computaris a implementat cu succes peste 1.000 de proiecte catre peste 80 de companii din 100 de tari, in domeniile: real-time ...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward