Webinar: Big Data & Sisteme Distribuite in Telecom: Cassandra, Kafka, Elastic Stack, Microservicii, Kubernetes

  • BUCURESTI
  •    12 Decembrie 2019

4.00pm EET. Sunteti pregatiti sa intrati in lumea fascinanta a telecomunicatiilor? Va invitam sa exploram impreuna arhitecturile software care au stat la baza succesului GSM/3G/4G. Veti afla mai multe despre tehnologiile open-source create in era gigantilor Internetului care vor facilita arhitecturile software VoLTE/5G: big data, cloud-uri publice si private scalabile, sisteme distribuite si microservicii, loose coupling, eventual consistency, motoare de containere (K8s), CI/CT/CD.

Inregistrati-va la webinar pentru a afla mai multe despre: 

  • baze de date scalabile noSQL,
  • Kafka,
  • Elastic Stack – suita completa de cautare, analiza si monitorizare,
  • cum puteti atinge capacitati mari de procesare si latenta scazuta cu ajutorul arhitecturilor bazate pe microservicii,
  • Kubernetes in era tehnologiilor web-scale.

Toate acestea vor fi insotite de trenduri din industrie si studii de caz din portofoliul Computaris, care va pot fi utile in propriile proiecte. 
Participarea la webinar este gratuita si se face pe baza de inscriere pe pagina evenimentului.

Introduceți evenimentul în

R Systems Computaris Europe

R Systems Computaris Europe

R Systems Computaris Europe este o companie specializata in servicii de transformare digitala bazata pe ultímele tehnologii din domeniul cloud, data analytics, automatizarea robotizata a proceselor, automatizare inteligenta, machine learning si inteligenta artificiala.Compania face parte din grupul R Systems, leader global in industria de te...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward