Webinar - Descopera avantajele unui proces standardizat de achizitii

  • BUCURESTI
  •    10 Aprilie 2019

Companiile românești care dețin un portofoliu extins de produse și număr mare de furnizori și clienți au dificultăți în trasarea unui proces coerent de achiziție. Gestionarea manuală a acestor operațiuni duce la plasarea de comenzi incomplete, ignorarea celor mai bune oferte sau a celor mai bune condiții comerciale, discrepanțe între comenzile de execuție și cele de aprovizionare, depășirea termenelor de livrare etc.

Webinarul vă propune implementarea unui proces standardizat de achiziții, transparent și flexibil și care să poate fi repetat fără efort. Un astfel de proces aduce coerență dar și un câștig semnificativ de timp și eficient pentru departamentul de achiziții. Astfel, cu System Innovation și SAP Business One vă puteți reduce costurile și crește profitul, doar printr-o gestionare mai inteligentă a achizițiilor.

Webinarul este susținut de Ciprian Condur, Managing Partner, și se va derula în limba română. Sesiunea este interactivă, participanții pot adresa întrebări și solicita informații suplimentare.

Seria de webinare SAP Business One continuă cu:

-Gestiunea oportunităților, cum să scurtezi ciclul de vânzare
-Ești o companie de servicii (suport, instalare, mentenanță, garanție/post garanție)? Află cum să crești calitatea interacțiunilor cu clienții
-Nu îți baza deciziile pe inspirație. Descoperă rapoartele de business cu date în timp real
-Cele mai frecvente automatizări în business. Renunta la sarcinile manuale repetitive în favoarea roboților software

Introduceți evenimentul în

System Innovation Romania

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward